KORDINIRANA AKCIJA BEOGRADSKOG PAŠALUKA I NAŠIH IZDAJNIKA – HRVAT = USTAŠA

0
977

erceg i mladićPROPETI NA ZADNJE NOGE izdajnici i primitivci beogradskog pašaluka krenuli su u zadnji boj proti Hrvata.  Uglavnom gube sve ratove protiv nas, ali lažima grade stoljetnu žrtvu , Srbi. Hrvatska je sve manja… nekad do Bugarske, pa se pomaklo do Drine, da bi sad bilo carstvo srpskih laži do Save. Kako su uspjeli? SPC je koristila inertnost naših institucija, naivnost političkih diletanata i posvađanu crkvu i vlast.  Izdajnika više nego nezaposlenih. I od države dobili smo kiflu.

Što je rekao prije sto godina  najveći srpski pjesnik Jovan Jovanović o Hrvatima?

Hrvat se ne bori da što otme kome,Čuva sveti plamen na ognjištu svome.I dok tako čini u najteži dan’I Bog je i pravda na njegovoj stran’.A kuda će Srbin – zar on da se dadePutu, na kom nema ni Boga ni pravde?

Gdje je naš dom? Tko nam ga ruši? Tko nam je rušio dom 1991. godine?

Zadnjih tjedana mrzitelji  Hrvatske kordinirano ruše Hrvatsku. Teršelić, Zoran Pusić, Pupovac prozivaju Hrvatsku da je ustaška zmija. Što se događa u Beogradu? Šešelj pali ustašku zastavu. Tako on kaže. Pašaluk se pobunio. Želi rat. Dijagnoza je jednostavna- svaki Hrvat je ustaša. mirt i četnici

Kordinacija Beograda i oficira JNA Zorana Pusića, oficiruške kćeri Slovenke Teršelić i Srbina Pupovca, brata dvojice četnika, kreće protiv mirnog Hrvatskog naroda. Dva manjinska naroda koja već stoljećima krive za sve Hrvate sada bi ponovo prekrajali i pomagali kukavici Šešelju. Hrpa propalih jugovića i ubojica u akciji. Svi smo ustaše. Naša crkva je ustaška. I onda se skupi na okup i ostatak jada jugoslavenskog, oko krivokletnika Mesića, izdajnika Budumira Lončara, masona i prevaranta, koji je uveo embargo na uvoz oružja Hrvatskoj.  Na našem fakultetu političkih znanosti profesor Jović laže da je u Hrvatskoj bio građanski rat. Srbi, Slovenci podučavaju Hrvate kako smo izdajnici. I što narod odgovara? Danas smo naoružani i snažni, moći ćemo ono što nismo devedesetih.  17000 Hrvata pobila je jugoslavensko srpska četnička armada, a na kraju smo oslobodili Hrvatsku i BiH-u. Mi Hrvati. Nisu niti Bošnjaci niti Srbi mogli ono što mogu Hrvati. Nitko. I zato nas mrze poturice, beogradski pašaluk u svom ludilu.  Kažu naši mediji da smirimo loptu? U zemlji luđaka tražimo zapravo svijećom jednog normalnog i već 25 godina ga ne nalazimo. Luđak do luđaka u Srbiji, a mi moramo trpiti hrpu ubojica na vlasti. Tko je bio uz Vučića, Nikolića, Šešelja? Najbliži suradnik je koljač Vasilije Vidović? Koljač iz Škabrnje i BiH. Sada su ubojice državnici Srbije, a mi moramo smiriti loptu?OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Država luđaka i ubojica nas optužuje i kao svaki drugi Srbin lažima mijenja istinu. To vam je kao kad kurva radi budalom supružnika i kad ju otkriju, ona mu kaže da je nasilnik… a naši nasilnici iz beogradskog pašaluka ne posustaju. Zašto? Jer imaju huškače u Hrvatskoj. Svaki puta kada graknu srpske kokoši u Hrvatskoj pogledajte očerupane pjetliće po Srbiji što rade. Kada hrvatski mediji ruše po Hrvatskoj, pogledajte reakciju Beograda. Zato mi imamo svakakve pokrete, buntovnike, priče o bankarskoj krivici ( a bankama zapravo upravljaju udbaši), četnikuše Mirt, Ercege i slične bolesnike. Pogledaš retoriku Mirjane luđakinje Mirt i luđaka iz Beograda i pitam vas koja je razlika? Ista vrsta čobana iz pašaluka! Vulin kaže da je Gotovina ustaša, Erceg pljuje po braniteljima. Kordinirano rade.

 

Čobani iz Srbije opet bi klali. nekada su tu srpsku bagru vodili Šešelj, Vučić i Nikolić, sad bi tu bagru poveli Mirt, Erceg, Pupovac, Pusić i Teršelić. Luđak do luđaka.

1945 . godine ime Hrvata pretvoreno je Ustaša, pobijeno pod tim opravdanjem 200 000 ljudi, ubijani su u Jasenovcu do 1954. godine, na Golom otoku, 1991-1995. godine opet Hrvate ubijaju, 17000 Hrvata, jer je opravdanje ustaštvo, danas se Srbija ponovo sprema u pripremu svojih laži, svi smo ustaše. Baš svi. Poznati razlozi?

Igor Drenjančević