U pozadini svega je duhovni rat, a glavno oružje Zloga je konstantna laž

0
5318

Oni koji su činili zlo u proteklom periodu, a nemaju petlje suočiti se s njime, kriti će ga sve dok ih netko javno ne suoči s njime, tj. dok se ne osvijetli ono za što su u svojoj omnipotentnosti mislili da mogu činiti bez straha da će jednog dana odgovarati.

IMG-20240517-WA0002

Osjećali su se zaštićeni jer su iza svojih leđa imali ljude s velikom političkom moći i kapitalom za koji se procjenjuje da je devedeset postotni od sveukupnog na svijetu. Za većinu njih ne može se reci da nisu znali sto se u stvarnosti događa. Svatko od njih u jednom trenutku se našao u situaciji da izabere kome će se prikloniti i kome će služiti, hoće li izabrati Laž ili Istinu, hoće li biti promotori lažnog narativa ili oni koji će po cijenu gubitka privilegija stati na stranu ljubavi i istine.

IMG-20240517-WA0001 IMG-20240517-WA0004

Među onima koji su se priklonili lažnom narativu bilo je onih koji su na takvo sto pristali iz straha da ne izgube status koji su do tada imali, ali i onih koji su se zdušno zadali raditi na njemu s namjerom da se istaknu i na taj način još vise okoriste. Ove druge u ekstremnom izdanju mogli smo vidjeti stalno prisutne u medijima i javnom životu kao isturene figure. Netko za njih reče da su takvi gori i od samih kreatora pLandemije, nazivajući ih “podrepnim muhama”. Izišli su od nas, no nisu bili za nas, iako su im usta bila puna “brige” za naše dobro (Ostani doma. Cijepi se. Misli na druge. I sl.).

Screenshot_20240518_091135_Samsung Internet Screenshot_20240518_091039_Samsung Internet

No, koliko su doista bili vođeni našim dobrom vidjelo se kad su najprije počeli s ismijavanjem svih onih koji su nudili rješenja izlaska iz krize, onih koji su pozivali na sagledavanje nastalog stanja iz drugog kuta, onih koji su dizali glas protiv cenzure i sustavnog defimiranja uglednih i domaćih i svjetskih imena s polja znanosti, a koja su upozoravala na potencijalnu štetnost i pogubnosti kako nametnutih mjera tako i sredstava kojima se mislilo suzbiti navodnu pandemiju, … da bi potom krenuli s još agresivnijim pristupom uz prijetnje otkazom s posla i trpanjem u zatvor svih onih koji ne pristanu na uvjete participiranja u javnom životu na način kako to predlaže jedan veterinar na čelu privatne organizacije zvane WHO ili pak jedan garažni programer koji si je umislio da nakon IoT (internet stvari) kodira svakog pojedinca i umreži u IoB (internet tijela) preko nanotehnologije ubrizgane nečim sto on naziva cjepivom.

FB_IMG_1710441663113
Istina je da je velika većina, osim onih koji su ovakvo što i očekivali jer su puno prije nego je otvoreni nasrtaj i započeo znali da on slijedi, bila u početku zbunjena i da su tek nakon nekog vremena uvidjeli što je na stvari. Među njima je bilo i onih koji su ispali “korisne budale”. Ispočetka nisu bili svjesni da su uvučeni u vrzino kolo, no zbog neiskvarenosti u srži bića došli su do svjetla spoznaje odbacujući lažni narativ.

Nažalost, značajan broj je onih koji su progledali tek kad su se suočili s “plodovima” injektiranja, tj. posljedicama izazvanih nepromišljenošću i slijepim vjerovanjem da su današnji političari izabrani predstavnici naroda, te da rade u njegovom interesu.

FB_IMG_1714377024301 Koliko je uistinu domoljubnih političara moglo se vidjeti i u nedavnoj predizbornoj kampanji. Samo par njih se usudilo otvoreno govoriti o proteklom periodu.

IMG-20240416-WA0016

Onaj tko misli voditi narod taj ga ne ostavlja na cjedilu kad se vuk pojavi. Onaj tko misli da može voditi narod mora se prvo obračunati sa svojim strahovima da bi sutra mogao stati u obranu naroda. U protivnom je ili najamnik ili vuk u janjećem ruhu. Najamnici su vođeni osobnim interesom i strahom. Veliku većinu njih vukovi drže u šaci preko kompromitirajućih materijala koji preko noći mogu postati dostupni široj javnosti ukoliko ne slijede upute koje im se daju.

IMG-20240404-WA0019

U krajnjem slučaju ukoliko odluče solirati ili raditi suprotno od naloženog scenarija čeka ih ili dugogodišnja robija ili ono što se ovih dana dogodilo Premijeru Slovačke, koji se usudio javno progovoriti protiv nametnutog narativa najavljujući raskid suradnje s WHO i formiranje istražnog povjerenstva koje će nepristrano utvrditi uzroke smrti desetina tisuća iznenadnih smrti, te tokove novca pri nabavci medicinske opreme kupljene od farmaceutskih korporacija.

Možda smo mi i zaboravili što se dogodilo s onih nekoliko predsjednika država koji su se još 2020 odvažili otvoreno i hrabro progovoriti, a u skoro vrijeme bili ubijeni, no narodnim tribunima, ako ih tako možemo zvati, je takvo što stalno u glavi.

Screenshot_20240518_090954_Samsung Internet

Vidimo dakle kako je u pozadini svega ovoga duhovni rat, te kako je glavno oružje Zloga s jedne strane konstantna laž, a s druge izazivanje straha. I to ne samo u glavama najamnika, nego kod sviju nas koje žele kontrolirati.

Screenshot_20240518_091502_Samsung Internet

Dojučerašnji režimi su pokušavali ovladati narodom represivnim metodama, no ovi današnji nam nastoje po svaku cijenu ući pod kozu i kontrolirati iznutra, iz nas samih.

Mi kršćani znamo da će takvo sto biti moguće tek ukoliko pristanemo na Zig zvijeri, tj. dopustimo da u našoj savjesti čujemo samo jedan i to protivan glas onom Božjem i odreknemo se pričesti Tijelom Kristovim. Zato istinska Velika nevolja i konačno razvrstavanje na ovce i jarce dolazi kad ti zahtjevi dođu na red.
Sve do tada ovo sto se događa jest postavljanje igre pred onu glavnu koja slijedi nakon sto determinirani kaos dođe svom vrhuncu, te na ruševinama starog svijeta bude uspostavljen novi poredak. Ono međutim s cime agendaši ne računaju jeste da Crkvu neće nadvladati niti kad se vrata Paklena sirom otvore i kroz njih se svi pakleni dusi sruče na nju.

Screenshot_20240518_091642_Samsung Internet

Kada promotori paklenog plana o ovladavanju svijetom vide da im ne prolazi zacrtani scenarij, te postanu preočite namjere, a oni prokazani kao lazovi i manipulatori slijedi njihov pad.
Tek kada se zlo očituje u stvarnom svjetlu, odnosno vidi sva iznakaženost i okrutnost koju nose u srcu oni koji su mu se svjesno izručili ono gubi svoju moć.

FB_IMG_1682748121906
Reakcija menadžerice  kad ju se suočilo s odgovornošću iz proteklog perioda je samo blijeda slika delirija koji slijedi na općem planu, tj. kad se Zvijer očituje u svoj svojoj ružnoći. Iz tog razloga ona u konačnici nema nikakvih izgleda za pobjedom. Upravo u trenutku najvećeg izljeva bijesa dogodit će se njezin poraz. Sto taj bijes bude veći to će istina i ljubav biti jasniji i očitiji. A Crkva će dati svetaca takvih kakvih ne bijaše od postanka svijeta. Vijenac mučenika će biti smatran najčasnijim od svih.

IMG-20240404-WA0016
Istina može biti samo privremeno pokopana, no njezin usud je uskrsnog karaktera. Zlo je jednom zauvijek pobijeđeno na križu. Pitanje je samo broja onih koji se priklanjaju laži, a koji su vođeni strahom i onih koji ljube istinu i vjeruju da se po križu spašavaju.

IMG-20240404-WA0017

Svi mi znamo da se istinska vrijednost krije u spremnosti na žrtvu. Divimo se onima koji će riskirati i ugled i status u društvu radi istine, onima koji su bili najspremniji položiti svoj život u obrani domovine, onim roditeljima koji su se otvorili životu i imaju djece vise nego hedonistički “Zwei Kinder” princip nalaže i tolikim drugim herojima koji su duhovne vrijednosti izdigle iznad osobne koristi, no pitanje je koliko nas je danas spremno oduprijeti se grijehu i zlu po cijenu vlastitog života.

IMG-20240404-WA0013

Ako budemo misliti da su vlastite snage i dobra volja dovoljni u zabludi smo. Kako zlo bude napredovati na svom putu otpremljujući za konačni obračun svoje sadašnje najamnike, a koji su najobičnije kukavice, to će i pomoć Neba biti prisutnija. Oni koji imaju oči i uši znaju o čemu govorim.

Ostale ostavimo u njihovoj lažnoj samouvjerenosti, neznanju i strahu.

Uskoro će i oni saznati kad se suoče sa Silom Božjom. Ne treba ulaziti s njima u konfrontiranja na osobnoj razini, nego tek samo (na prvom mjestu svojim primjerom) unositi svjetlo u već pogašena područja kako bi postalo očito ono sto se mislilo držati skriveno i zamračeno.

Na njihov bijes treba odgovoriti istinom, svetom ravnodušnošću i mirom, vodeći računa da su i oni stvorenja Božja kojima je po vjeri omogućeno spasenje. Onaj tko ih je i stvorio taj će im i suditi.

FB_IMG_1713863993203

Naša je dužnost ne uzmicati pred nepravdom i hrabro svjedočiti za istinu u ljubavi, ali i za njih moliti.

M.Bušić

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal