Bošnjaci došli zamijeniti Hrvate u šatoru zbog proslave Uskrsa

0
846

braniteljibosnjaciKako javlja Radmanova televizija, koju su preuzeli komunisti nakon što ju je preuzeo Goran Radman, ‘šator u Savskoj su preuzeli Bošnjaci’, odnosno preuzeti će za Uskrs, upravo na najveći kršćanski blagdan pada 170. dan prosvjeda branitelja ispred Ministarstva Predraga Matića Freda, koga branitelji odavno nazivaju bivšim ministrom.

Spomenimo da se branitelji, stopostotni invalidi, neće povući iz kuće za stopostotne invalide Domovinskog rata u Zaprešiću unatoč ministru Matiću, već će čekati odluku suda i eventualnu deložaciju.

Hrvatski branitelji, Bošnjaci, stopostotni invalidi i dragovoljci Domovinskog rata, biti će za Uskrs u Savskoj u šatoru kako bi njihovi suborci mogli proslaviti Uskrs i biti s obitelji u nedjelju te u Uskrsni ponedjeljak. Došli su im čestitati najveći kršćanski blagdan i šružiti potporu.

– Danas smo došli izraziti solidarnost odnosno i pomoći našoj braći. Nismo se u Domovinskom ratu dijelili, pa se ne možemo dijeliti ni sada – rekao je Fahrudin Jašarević iz počasni voda Bošnjaka Republike Hrvatske.

Nejasno je kako da Bošnjaci, također heroji Domovinskog rata i borve protiv velikosrpskog fašizma, podržavaju ‘fašiste, šatordžije, mrzitelje, ekstremiste, parazite…’, kako medijska mafija naziva hrvatske branitelje.

ivana josipović

izvor tinolovka