Policija podmeće lažne prijave branitelju, a ne poduzima ništa protiv terorista

0
1485

031Naš branitelj  Mario Golub nakon teksta u našem listu i jasnog prozivanja APN-a za preplaćivanje kuće u kojoj živi, a koja je otkupljena od srpskog vlasnika, dobiva „nagradu“ od iste države, progon vlastite obitelji. Što se dogodilo Mariju Golubu?  Golub je pokazao našem tjedniku nelogičnosti prodaje kuće srpskog vlasnika državi, a ne i pratećih objekata, znači kuća je prodata bez pratećih objekata,  s time da su kotlovi za grijanje kuće u pratećim objektima. Papiri od kuće su nečisti u svezi samog otkupa, preplaćena je cijena objekta i Golub je cijelu stvar predočio nadležnom ministarstvu.  Kako je kriminal u APN-u u nekim slučajevima jasno vidljiv, Golub ni sam nije shvatio da je otvorio pandorinu kutiju kriminala. Kuće su redom preplaćene  srpskim vlasnicima, neke niti danas nemaju uknjižbu, pa ispada da su darovane livade umjesto kuća. To posebno smeta braniteljima i traži se odgovornost krivaca.  Još kada tome kriminalu na Banovini dodamo i kriminal bivših terorista i kriminlaca iz srpskih redova za vrijeme SAO Krajine, Golub svojim djelovanjem postaje opasan našim kriminalcima i srpskim teroristima. Svi oni skrivaju svoj kriminal na staklenim nogama i njegovo traženje rješenja postaje opasno za ovu usklađenu kriminalnu ekipu.

Zbog toga je Goluba trebalo smiriti. U siječnju  kreće akcija protiv branitelja Goluba.  U tišini, na navode anonimne prijave isti biva osumnjičen za nasilje u obitelji.  Socijalna služba počinje ispitivati „slučaj nasilja u obitelji“. Danas je to najsigurniji put nekoga uništiti. Ispitana je supruga od branitelja i odvojeno djeca, bez prisustva ijednog roditelja. Supruga je potvrdila da nikada nije bila zlostavljana, a djeca su bila začuđena takvom konstatacijom i rekla su da je sve to laž. I slučaj je time okončan.

Kako je moglo biti samo zbog jedne rečenice povišenog tona?  Žena smještena u sigurnu kuću, godine dokazivanja nevinosti, razdvojena obitelj i tko bi se onda bavio darovanom kućom?  Golubu više nitko ništa ne bi vjerovao, on je nasilnik, a pravi kriminalci i dalje na ulici. Tako to radi organizirana mafija na vlasti.

Kada je Golub postavio pitanje u policiji tko je njega optužio u slučaju nasilja u obitelji, policajac mu odgovara  da se radi o „prijateljskom“ izvoru kojeg ne mogu odavati. Iako se radi o jasnoj manipulaciji i laži, policija ne želi pokrenuti samu istragu lažne kaznene prijave, koja je u potpunosti mogla uništiti život branitelju.  Kako Golub nije htio stati u ovom  slučaju podmetanja nakon nezainteresiranosti policije, došao je do saznanja da je cijela prijava  pokrenuta od jednog policijskog djelatnika. Pisac lažne kaznene prijave je po izjavi Goluba  policajac Pero Tunjić, a što je potvrdio njemu načelnik policijske postaje Velimir Horvatin. Gdje je motiv Pere Tunjića u slučaju Golub?  Rođen je u Republici Srpskoj, ženina braća imaju četnički pedigre, a preko Nade Čića povezan je sa srpskim „beznednjakom“  Stankom Čićom, o kojem smo isto ranije pisali. Čini se da je Golub postao koletaralna žrtva naših istraživanja i na njega teroristička mafija sumnja kao izvor informacija.

Prema tome iskazu ispada da je policiji zanimljivije podmetanje lažnih prijava, nego pronalaženje srpskih terorista na području Banovine.

Igor Drenjančević

izvor 7 dnevno