Pfizer cjepivo izazvalo je više smrtnih slučajeva fetusa nakon ubrizgavanja trudnicama nego bilo koje drugo cjepivo u povijesti SAD-a

0
2647

20211210_025518

Piše: Mr.sc. Arna Šebalj

Broj žena koje su izgubile svoje nerođeno ili novorođeno dijete u SAD-u nakon cijepljenja protiv Covida-19 sada je premašio 4000 samo šesnaest mjeseci nakon što je prvom ubodu Covida dano odobrenje za hitnu upotrebu. Za usporedbu, samo 565 žena izgubilo je svoje nerođeno ili novorođeno dijete nakon cijepljenja protiv gripe od 1990. godine, dakle u razdoblju od trideset godina. Stoga je broj žena koje su izgubile bebu zbog uboda Covida trenutno 16,633% veći od broja žena koje su izgubile bebu zbog uboda protiv gripe. Međutim, u stvarnosti je taj broj mnogo gori jer je tijekom trudnoće u razdoblju od 30 godina primijenjeno mnogo više uboda protiv gripe (Brian Shilhavy of Health Impact News). Na navedenom linku možete egzaktno vidjeti koliko je mrtvorođene djece od pojedinih cjepiva I proizvođača (Over 4000 Women have now lost their baby due to the Covid Vaccine in the USA; this is a 16,633% increase on the number of Fetus deaths caused by the Flu Jabs since 1990)

Sustav izvješćivanja o nuspojavama cjepiva (VAERS) vlade SAD-a ažuriran je 8. travnja 2021., a prošlog tjedna dodano je još 100 slučajeva u kojima je nerođeno dijete umrlo nakon što je njihova majka primila cjepivo protiv COVID-19, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva fetusa 4.023 nakon cijepljenja protiv COVID-19 u posljednjih 16 mjeseci.  Za usporedbu, bilo je samo 2.238 zabilježenih smrtnih slučajeva nerođenih beba u VAERS-u tijekom 30 godina nakon kombinirane primjene svih ostalih cjepiva odobrenih od strane FDA (360 mjeseci) a prije odobrenja za hitnu upotrebu cjepiva protiv COVID-19 u prosincu. 2020.

 Pfiizer cjepivo COVID-19 izazvalo je više smrtnih slučajeva fetusa nakon ubrizgavanja trudnicama i ženama koje rađaju nego bilo koje drugo cjepivo u povijesti SAD-a, s 3.134, a to je ostvareno za samo 16 mjeseci. U prethodnih 30 godina prije nego što su cjepiva protiv COVID-19 dobila odobrenje za hitnu upotrebu, Merckovo cjepivo Gardasil, koje je odobrila FDA 2006. godine, imalo je najviše zabilježenih smrtnih slučajeva fetusa nakon ubrizgavanja trudnicama ili ženama koje su rodile, s 563 zabilježene fetalne smrti u razdoblju od oko 14 godina.

Što se tiče klasa cjepiva, godišnja cjepiva protiv gripe imala su 565 zabilježenih smrtnih slučajeva fetusa u prethodnih 30 godina nakon ubrizgavanja trudnicama, u usporedbi s 4.023 smrtnih slučajeva fetusa zabilježenih tijekom posljednjih 16 mjeseci nakon COVID-19. eksperimentalnih cjepiva. Dakle, samo usporedbom cijepljenja protiv gripe u prethodnih 30 godina (360 mjeseci) s cijepljenjem od COVID-19 u posljednjih 16 mjeseci, dobivamo u prosjeku 1,5 smrtnih slučajeva fetusa mjesečno nakon cijepljenja protiv gripe i prosječno 251 smrti fetusa mjesec dana nakon cjepiva protiv COVID-19.To je povećanje smrtnosti fetusa nakon cjepiva protiv COVID-19 od 16,633 posto u usporedbi s godišnjim cjepivima protiv gripe.

Ipak, američki Centri za kontrolu bolesti i Uprava za hranu i lijekove nastavljaju preporučivati cjepiva protiv COVID-19 za trudnice. Zapravo, FDA planira modelirati cjepiva protiv COVID-19 nakon cjepiva protiv gripe, kako bi mogli nastaviti ubrizgavati štetna cjepiva u ljude I to svake godine!

Dr. Naomi Wolf o ozbiljnim propustima u vezi Pfizerovog Covid “cjepiva”: ‘Skrivali su. Redigirali su.”

image.png

Prema autorici i znanstvenici dr. Naomi Wolf, “Pfizer je skrivao, a potom nakon otkrivanja redigirao podatke o tzv. cjepivu. Prisiljen je od strane suda otkriti  toliko štetnih posljedica već  u prva tri mjeseca… da su morali zaposliti 2400 novih djelatnika koji su obrađivali te podatke  (vrijedi pogledati video).

Pogledajte video:

 https://www.youtube.com/watch?v=pWoDbGNt4wg

https://www.youtube.com/watch?v=hamLp6P9ys4

Dr Wolf doslovno kaže: “Oni su to sakrili; prikrivali su to… broj loših ishoda, opasnih ishoda… bilo ih je toliko (da) nisu mogli pratiti to sa svojim vlastitim osobljem.”

Inače Dr. Wolf je dobro poznata ikona ljevice (a ne kako su je nastojali diskvalificirati kao desničarsku povjerenicu) i znanstvenica. Bila je savjetnica za ženska pitanja i poruke za kampanju za ponovni izbor Clintonove i predsjedničku kampanju Gore 2000.

Dakle, kada ovakva lijevo orijentirana znanstvenica podigne” crvenu zastavu” i kaže da postoji neka ozbiljna malverzacija oko Pfizera i njegovih metoda izvješćivanja, svi bi trebali slušati.

HOP