Svjedok na suđenju Josipu Perkoviću nakon primljenih prijetnji nije dobio zaštitu

0
910

umro-mika-spiljak-bivsi-komunisticki-mocnik-504x335-20070520-20101019003944-9222Prijatelji mi rekoše neka na webu pogledam Dnevnik 3 (Hrvatske televizije) od 17.04.2015.
http://www.hrt.hr/enz/dnevnik-3/280780/

A Zašto? Jer je udarna tema bila o Hypo banci i pranju novca političke kaste.

(Inače radi se sve o „reformiranim” komunistima, koji su promijenili odijela ali ne i ćud)

Neki vrhunski pol. analitičari govore da je upravo zbog takvih mega pljački vlastitog naroda potrebna lustracija, kao u Poljskoj, jer da bi se izliječio pacijent mora se odstraniti zloćudni tumor. Lijepo je rekla istraživačica „Instituta za javnu politiku Adriatic” uvažena Jadranka Srdoč, da su u te mega kriminalne radnje bile uključene sve vodeće stranke SDP, HDZ, IDS i sateliti- znakovito zar ne?

Dakle komunisti-stariji ili mladi omladinci SKOJ- nakon što je Hrvatska izborila u krvavom obrambenom ratu protiv nadmoćnije Srpske vojske (JNA) nezavisnost, na sve vodeće funkcije u institucijama, kao i najvećim poslovnim subjektima, infiltirali su se bivši komunisti.

(Znamo da komunista i slobodno tržišta su dva različita pojma te stoga nije niti čudno da je Hrvatsko gospodarstvo potpuno uništeno.)

Da bi shvatili kako se razvio taj zloćudi tumor u tijelu ljepotice Hrvatske opisati ću jedan slučajni susret

Prije neki dan razgovarao sam sa jednim mudrim profesorom u mirovini. Ovo mi je rekao u povjerenju: Dokaz da su u Hrvatskoj komunističke strukture isprepletene u svim institucijama je i poznati slučaj Lex Perkovićhttps://vimeo.com/109599150

Radi se o visoko pozicionarim tajnim agentima bivše zloglasne komunističke obavješatjne službe (KOS), koji su davnih osamdesetih godina organizirali i sprovodili egzekucije hrvatskih disidenata u Njemačkoj. Pošto je Njemačko državno odvjetništvo zatražilo izručenje bivšeg tajnog komunističkog operativca Perkovića i Mustača, bivšeg šefa obavjestajne komunističke službe, „reformirana komunistička partija” SDP, koja je u Hrvatskoj na vlasti, pokušali su promjenom Ustava spriječiti izručenje dvojice visoko pozicioniranih komunisitčkih agenata u Njemačku, a zašto? Jer su očevi sadašnje vladajuće političke „elite (Vlada RH, Predsjednik Suda RH, bivši predsjednik Josipović) u diktatorskoj komunističkoj Jugoslaviji obnašali visoke funkcije u represivnom aparatu, stoga se boje kako bi dvojac, Perković-Mistač, mogao u Njemačkoj otkriti mnoge mračne tajne o njihovim očevima.

U emisiji Studio 4 (HTV) 20.04.2105. novinarka Starešina izjavila je kako je nedopustivo i skandalzono da DORH zastrašuje svjedoke umjesto da ih štiti. Publicist i novinar Tihomir Dujmović za direktno.hr komentirao je slučaj Ivana Krmpotića, svjedoka na suđenju Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču, koji je nakon primljenih prijetnji tražio zaštitu hrvatske policije, ali je nije dobio. Umjesto toga, po njega i suprugu u subotu su došli njemački policajci i smjestili ih na sigurno. Čovjek koji upravlja državnom imovinom (DUUDI) je Mladen Pejnović. A što je on radio u bivšoj Jugoslaviji? Pejnović je kao omladinski aktivist bio na rukovodnim funkcijama i pripreman za političkog radnika Saveza Komunista Hrvatske, 80-tih bio na funkciji Predsjednika omladine Hrvatske gdje uspostavlja i zadržava kontakte s Goranom Radmanom, Darinkom Kosorom, Nikicom Gabrićom, Ivicom Drpićem, Koljom Družićem, Duškom Ljuštinom, Ivom Družićem, Ninom Pavićem, Ivom Jelušićem i Stipom Oreškovićem.

Jedna od najznakovitijih funkcija koje je obnašao bila je – šef kabineta Mike Špiljka do 1986. godine, a koji je bio član predsjedništva CKSKH. Pazite ovo ime zvoni u ušima. Mika Špiljak! Novinari istraživači upravo Mika Špiljaka povezuju sa ubojstvom hrvatskog distidenta Đurekovića u Njemačkoj, a zbog kojeg se i vodi suđenje protiv komunističkih tajnih agenata perkovića i Mustača, pametnome dosta, zar ne?!

Nažalost pučka pravobraniteljica Lora Vidović ne piše u izvješću UN-u kako je upravo hrvatski narod diskriminiran nego eto po izvješću drugarice Vidović narod diskriminira vladajuću političku kastu, koja koristi srpsku manjinu u svoje podle političke igre??… Ako je i od partijske „pravobraniteljice” ipak je previše. Pa upravo Vlada RH (SDP- „reformirana komunistička partija” i sateliti) odvajanjem učenika srpske manjine od hrvatskih učenika radi segregaciju u gradu heroju Vukovaru, i zar to nije diskriminacija? Pa zar upravo Vlada HR ne radi podjele u Vukovaru nepoštivanjem Ustava RH, a koji je izričito zabranio nasilno stavljanje ćiriličnih ploča na državne institucije sve dok legalno izabrani vijećnici u gradskom poglavarstvu ne donesu zakonsku odredbu? Onaj čovjek u ogledalu pita drugaricu Vidović: ‘Zar vi služite partiji na vlasti ili zaista onima kojima ste položili zakletvu? Zašto u vašem izvješću UN-u nema niti riječi o diskriminaciji 320.000 blokiranih obitelji?

(Ako imate srca pročitajte ovaj vapaj plemenitih ljudi: http://direktno.hr/en/2014/direkt/12923/Okrutni-ovršitelji-oduzimaju-kuću-obitelji-zbog-duga-psihičkog-bolesnika.htm Zašto drugarice Vidović u vašem „izvješću nema niti riječi o tisućama i tisućama radnika koji ne primaju plaću za obavljen pošten rad? ( Upravo državna poduzeća ne isplaćuju plaće svojim radnicima kršeći tako zakone koje je donijela država,i tko tu koga?)

Zašto u izvješću nema niti slova o 320.000 tisuća nezaposlenih koji su diskriminirani zbog nepotizma Vlade RH, koja zapošljava svoje “kadrove” u javna poduzeća, a ne zaista sposobne i kreativne ljude sa burze?…?

Upravo u tim stotinama tisuća diskriminiranih obitelji ima ljudi svih religija, rasa i spola a kojih se vi niste niti okrznuli u izvješću, što nam govori o kakvoj se tu pakosnoj prijetvornosti radi. Skrivanjem tih činjenica vi ste pljunuli u lice ne samo UN ovim službenicima, nego i čovjeku u ogledalu, koji vas ipak čeka, pa ma koliko god vi bježali od njega.

akademija art izvor