Žitko: Jovan Sernar, Vladimira Putin i Ivan Pužomor Papučić nazvali aktivista psihopatom?!

0
1001

Tko je tko u Živom zidu? Dok Žitko  tvrdi da je osnivač Živog zida, kojeg je otela Pernarova ekipa, Pernar istog naziva “psiho”, zbog te konstatacije, što bi vjerojatno značilo da je psihopat u slobodnom prijevodu, a  Plafi još bezobraznije vrijeđa Žitka, kako je psihopat. Retorika ove anarhističke elite je na nivou kočijaša, a  nama to govori o njihovoj toleranciji prema drugima. Branitelji su šatoraši, aktivisti psihopate. Vi njih birate, oni vas vrijeđaju.  Za Milanovića smo slučajni narod, za ove su pojedinci psihopate…

Palfi  uz hoby krađe po buticima je napredovala do dijagnostičara tuđih psihičkih stanja. Uglavnom ako se ne slažete s njom ili Pernarom, vi ste psihopat. Pa narode slijedite ove nove snage u Hrvatskoj i “čkomite”, inače ste psihopati.

Juraj Žitko Forempoher- “Sve ćemo sada okupiti. Sve. VELIKA TISKOVNA KONFERENCIJA: Vrijeme je da preuzmemo nazad NAŠ pokret, pokret u kojemu bismo trebali odlučivati SVI o SVEMU i to po principu 50% + 1, a ne da imamo nekakvo VODSTVO. Ili ćemo ga preuzeti, a ako su ime zaštitili, ima i drugih zanimljivih načina. Istinski aktivisti nisu ničija prčija. A mnogi su još, nažalost, ostali uvjereni da se radi o Pokretu. Vodstvo će, kao i Vlada, na kraju ostati samo.” Snimke napravio Žitko.

Hop.hr