Ispravak: Sutkinja Putanec jedan dio branitelja negira, vrijeđa novinara i ponašanje branitelja naziva parazitskim

0
1351

putanec trdnicaPrema zamolbi odvjetnice koju je angažira sutkinja Županijskog suda Alemka Putanec, dajemo ispravak njezinih riječi u tekstu prema njenom shvaćanju, a čitateljima na vlastitu prosudbu. Sutkinja Alemka Putanec je preko odvjetnice izjavila da smo njene riječi krivo shvatili i da ona branitelje ne naziva parazitima, nego da se ponašaju kao paraziti. Pisac teksta je stavio njezin tekst da se vidi  javno i nije bila namjera baš ničime bilo što izmijeniti, ALI SE RADILO O NJEGOVOM SHVAĆANJU I TUMAČENJU RIJEČI. Isto ćemo učiniti i danas, dati na uvid njene izjave vrijeđanja pojedinaca. Isto tako, svima na znanje, Facebook je vlasnik tzv. profila,  nitko od nas korisnika nije vlasnik, tako da su sve objave javne, ako su vidljive svima, netko tko ne želi dijeliti opciju sa javnošću može koristiti opciju po kojoj ju vidi samo on.  Objave i mišljenja ove sutkinje možete još jednom pročitati i na taj način još jednom prosuditi koliko je bilo umjesno sa mjesta suca tako što iznositi. Naša isprika ako je naše pisanje ičime uvećalo značaj riječi PARAZITI, iako je svatko mogao pročitati na screenshotu riječi sutkinje. Nismo htjeli potencirati i ostala vrijeđanja dotične sutkinje, ali prozvani ovom isprikom pokazujemo i ostale detalje bestijalnog vrijeđanja novinara od strane sutkinje, koja za razliku od novinara ima imunitet. Prosudite i sami rječnik ove sutkinje…Naš je stav da je to skandalozno ponašenje i rječnik ulice. Smiju li suci vrijeđati van posla građane, suditi i van sudnice i nekome govoriti da se drogira ili će i to sutkinja preokrenuti i reći da je on rekla “na teškim drogama”! Mi u ovom slučaju imamo suca koji napamet sudi o sudionicima prosvijeda, novinarima i time o jednom dijelu javnosti.putance ifor

– ovi prosvjednici  u crkvi sv. Marka za nju nisu branitelji- bez ikakve dokumentirane provjere ona je napisala tu izjavu. Ako je i jedan branitelj među njima, a po našim podacima većina jesu, sutkinja Putanec negira njihov status tom izjavom i zapravo ne poštuje odluke državnih institucija

– branitelji se ponašaju kao paraziti – proizvoljan zaključak opet nastao na napamet smišljenom mišljenju, iako su branitelji pred premijerom Milanovićem iskazali masu opravdanih razloga neriješenih od vlasti. Znači, sutkinja si daje za pravo suditi i o pravima pojedinaca kroz stigmu da su “kao paraziti”.

– sutkinja Putanec se razumije i u novinarski posao, baš kao u braniteljsku populaciju, pa je tako po riječima sutkinje Putanec novinar članka budala koji piše idiotarije i na nekim teškim drogama… Novinar je rekao da se zapovijedalo na srpskom, što je točno, da je svećenik zaustavio divljanje policije u crkvi, policajac koji je ostao anoniman potvrdio je od kuda je dovedena jedinica, a riječ ‘zapovijedam’ policija je koristila kroz srpski vojni način ‘naređujem’. Budala, na teškim drogama – to je rječnik ove sutkinje, a da, zaboravismo, ovi pred crkvom nisu branitelji za nju i ponašaju se kao paraziti. Isprika ako smo u nečemu krivo shvatili gospođu sutkinju, neka nas nastavi sve i dalje vrijeđati, ipak je ona sutkinja, a tko nju u nečemu krivo shvati, tu su odvjetnici da svi vidimo tko ima moć. Uglavnom, za takvo ponašanje mi nju plaćamo, a ona za krivo shvaćanje nas proziva. ŽAO NAM JE SUTKINJE PUTANEC ŠTO SMO SHVATILI DA STE BRANITELJE NAZVALI PARAZITIMA, ONI SU ZA VAS SAMO KAO PARAZITI, NISU ZA VAS BRANITELJI, NOVINAR JE BUDALA, KOJI PIŠE IDIOTARIJE, JER JE NA TEŠKIM DROGAMA. JESMO LI VAS SADA DOBRO SHVATILI?

Vrijeđanjem dotična daje argumente i kada je tako bezobrazna čudi se reakciji prozvanih. Prestrašno. Njezine genijalne izjave možete pročitati i sami prosuditi. Pitanje sutkinji: mislite li da bi npr. u Njemačkoj prošlo više od 24 sata bez sankcija ovakovih vaših izjava? Tamo bi vi morali angažirati odvjetnika za obranu, a ne pod prijetnjom tužbe zahtijevati ispravke od portala i  onih koje vrijeđate!

Uredništvo portala