Imunološki zavod – još jedna prevara ove vlasti

0
1050

imunološki zavodVLADA REPUBLIKE HRVATSKE- IMUNOLOŠKI ZAVOD!

Ova Vlada se više ne može pozivati na zakone.

Kad je trebalo izručiti Perkovića, brzo su ih mijenjali, iako to nisu smjeli. Imunološki Zavod je od strateškog interesa za našu zemlju i mi želimo da ostane u našem vlasništvu. Velika većina stanovništva tako želi i pokušajte to demantirati. Ako se pogoduje bilo kome drugome, možete biti sigurni da ćete završiti na robiji za izdaju nacionalnih interesa i to nije ni šala, niti igra.

Drski i narcisoidni Milanović proglašava HDZ kriminalnom organizacijom. Stazića i tako nitko ne sluša niti uzima za ozbiljno jer on je dežurni klaun za kojega nitko nezna zašto ga plaćamo. Premijer je odgovoran za sva ministarstva. I za lopove kao što je Vlahušić koji je untoč tome ipak kandidiran.

U Saboru sjedi i Žarka Sekulić, što je doista provokativno i izaziva bijes ljudi koji se bore da prežive. Ministar Zmajlović, ima velikih šansi da bude optužen i proglasio je ugovore tajnim i to one koji ne smiju biti tajni već transparentni. Onda slobodno kažem da ova kriminalna organizacija sada želi po što nižoj cijeni uzeti i Imunološki Zavod.

Iako je neisplata plaće kazneno djelo, pravosuđe šuti što dokazuje spregu pravosuđa i politike jer privatnika bi se već odavno prozvalo, pogotovo ako nije sin nekoga iz bivšeg CK jer samo takvi su mogli dobivati firme i kredite od banaka. A tko je sanirao te banke? A tko je izabrao te ljude da samo oni mogu privatizirati? Imunološki Zavod je tempirana bomba i eksplodirat će vam u lice, jer ste toliko pretjerali da vam to nikada zaboraviti nećemo. Upozoreni ste, a sada mi još “natovarite “Ostojića” da banda bude kompletna.

Glas iz imunološkog zavoda

hop-portal.com