Kaznena prijava protiv Nikice Valentića

0
1037

nikica valentić

Prenosimo u cijelosti kaznenu prijavu protiv Nikice Valentića;

Karl Kutniak

 

 

Glavni državni odvjetnik RH

 

Gospodin DINKO CVITAN

 

HR-10.000 Zagreb

 

Dostavljeno mailom: [email protected]

 

 

 

 

Dana, 02.srpnja 2015.

 

 

Krivična prijava glede gosp. Nikice Valentića za sustavnu i udruženu pljačku RH i hrvatskog naroda u vrijeme njegovog mandata hrvatskog premijera

 

 

 

 

Uvaženi gospodine glavni državni odvjetniče Cvitan,

 

u našoj domovini Hrvatskoj krše se od prvog siječnja 2000. godine sustavno gotovo sva ljudska prava zagarantirana UN i EU poveljama i to od strane takozvanih visokih predstavnika političkih i kojekakvih kulturnih i nevladinih organizacija za zaštitu ljudskih prava pa čak i pod pokroviteljstvom samozvanih inostranih demokratskih organizacija kao primjerice njemačkog SPD-a i njegove suborganizacije FES, koji su očigledni i svakidašnji svjedoci zločina i malverzacija vlade Zorana Milanovića prozvanoga od naroda NUlanović, zločina glede “nepoćudne” hrvatske populacije u najboljim godinama nad kojom se vrši smrtni grijeh i teror i zločin u Vrapču pod vodstvom jednog Vlade Jukića, Anice Biško, Alexandra Haida pa i drugih, a sve kakti po “budnim” okom kontrolnog organa jedne Vide Demarin, gdje se  isto odigrava uobičajeno sve u dosluhu i pod pokroviteljstvom visokih političkih dužnosnika RH, represivnih policijskih i sudskih organa i DORH-a, što je više nego zastrašujuće i porazno za svaku kakti demokratsku članicu EU-a pa tako i za Republiku Hrvatsku!

Politički unakaženo svepartijsko ukrižano ustrojstvo u Hrvatskom saboru doseglo je svoju kulminaciju perveznosti kada se prije nekoliko nedjelja u istom pod pokroviteljstvom predsjednika sabora Josipa Leke raspravljalo o povrijeđenim pravima jedne poznate zagrebačke kurtizane i manekenke glede i kakti njenog navodnog silovanja, a ne o povrijeđenim pravima i povrijeđenom ljudskom dostojanstvu jednoga Ivana Pranklina i ostalim sužnjima Jukićeve zločinačke organizacije po svim do sada izglasanim poveljama UN-a i EU-a.

 

O zločinačkoj udruženoj organizaciji udbaša svih boja u Saboru, to Leku najmanje interesira i tu on ništo ne govori, ajmo ovo zakucati i vratiti hrvatskom narodu ukradeno, a lopove staviti iza brave, a koju mantru on voli ponavljati u drugom kontekstu za naivne i slijepe, već o povrijeđenim pravima kurtizane, čije je usluge vjerojatno i sam koristio!

 

Sve ovo u prijašnjim redovima opisano je posljedica zla koje udruženim udbaškim elementima svih boja, a kojima pripada i Nikica Valentić kao bivši visoko pozicionirani djelatnik INA-e  u svojstvu CEO-a od 1990. do 1995. ali i kasnije u ulozi premijera RH, istovremeno vlasnik tvrtke u Švicarskoj u Zugu pod imenom Alpe Commerce, Bauernstr. 36, CH-6304 ZUG kada je na moje veliko čuđenje toliko često odlazio ugovarati velike poslove i letio o državnom trošku vladinim zrakoplovom kakti u interesu naroda RH, a de facto ugovarati derivatne poslove u Iranu i Indoneziji za svoju vlastitu tvrtku, isti ili sličan zločin čine danas drugi, a svi oni zajedno posluju tako već već više od dvadeset godina!

Pouzdano i odgovorno ovdje tvrdim kako posjedujem točne i nepobitne informacije gdje je sa svojih deset “manekena” istom ostvarivao bruto promet od 150 do 200 milijuna USD.

Tvrtka koja je vršila reviziju njegovog poslovanja i danas postoji, a osim toga bavi se i izdavačkom djelatnošću. O istom sam u mojem, ne tako davnom objavljenom kružnom pismu detaljno sve opisao, a isto stoji na nekoliko medijskih portala, pa tako i na HAZUD-ovom i ovom udruženom zločinu počinjenom glede hrvatskog naroda pjevaju prekrasni crni kosovi i vrapci po zagrebačkim i drugim krovovima, gospodine glavni državni odvjetniče, Cvitane!

Budući da i Vi najvjerojatnije otvarate ranim jutrom Vaš prozor, istu melodiju ste vrlo često već i ćuli, unatoč svih saznanja niste ništo do sada poduzeli kako bi se kriminalci tipa Nikica Valentić  i slični, dosljedno priveli ogledalu pravde, zašto?!

 

Ovaj slučaj jasno ukazuje na veliku potrebu skorog sprovođenja generalne  LUSTRACIJE  hrvatskog društva u duhu conditio sine qua non!

 

Dozvoljavam si priopćiti Vam, gospodine glavni državni odvjetniče, Cvitan, kako ću o ovom zahtjevu obavijestiti predsjednicu RH, gospođu Kolindu Grabar Kitarović kao i mnoge članove Hrvatskog sabora pa i sve meritorne predstavnike političkih organizacija Europe i svijeta, jer očito je samo tako moguće uspješno privesti ovaj ciljani marifetluk svih mrzitelja i sustavnih zločinačkih uništivača naroda i RH, konačnom i  potrebnom kraju, a kojima je očito jedino njihova udbaška zakletva sveta, dok većinu naroda ostavljaju da kopa po kontejnerima!

 

Sine ira et studio,

 

hop-portal.com