MARIONETSKA BRITANSKA- KVISLINŠKA VLAST U ZAGREBU KRIVA JE ZA OTMICU SALOPEKA!

0
1058

natko kovačevićKako svi mediji javljaju naš Salopek je kidnapiran navodno u Egiptu, ali je on zatočen negdje u Libiji kod ISIL-ovih “pristaša”, te u tome i dolazimo do odgovora koji se skriva od Hrvatske javnosti!

Tko je to pomagao u terorističkom svrgavanju Gadafija u rujnu 2011. godine s vlasti i razaranju i uništavanju Libijskog naroda i njihove tada daleko najbogatije države u Africi s većim BDP-om od Hrvatske, naravno tadašnja također kvislinška udbo-titoistička Vlada RH koju je vodila HDZ sestrinska stranka SDP-a koji će iste godine po nalogu iz Londona uzurpirati koncem 2011. krivotvorenim izborima vlast u Hrvatskoj!

Terorističkim svrgavanjem Gadafija s čela Libije zbog dugova zapada “naših saveznika” prema njegovom narodu, a poglavito BP British Petroleum koji je bio dužan Libiji preko 400 milijardi dolara, a Gadafi nije više htio produžiti ugovor s njima, jer mu zemlju unedogled pljačkaju, tada Engleska masonerija postavlja svoje marionetske vlasti diljem sjeverne Afrike, a prethodno im vojno-teroristički razara njihove države.Tadašnji US senator John McCain se javno besramno hvalio da je to “inspiracija za cijeli svijet”, znači ubiti svog pozajmitelja i na taj način “otplatiti” svoj dug prema njemu, pa po toj istoj logici svi bankari bi trebali biti sretni što su uopće još danas živi, a još k tomu su teški lihvari, krvopije i globalne mega ubojice koje sa zločinačkim NATO-om teroriziraju i ubijaju cijeli svijet!

Današnja uzurpatorska britanska kvislinška vlast je čak naoružavala teroriste u Siriji i direktno vodila rat protiv legitimne vlasti u Siriji pa su čak i neki “glavni” dudeki u Zagrebu iz tadašnjeg SP-a javno podržavali tu agresiju i prosvjedovali protiv Irana ispred Iranskog veleposlanstva, a glumataju antirežimske borce i antiglobaliste, vječiti dudeki i lažnjaci! Tada je ova uzurpatorska kvislinška nelegitimna marionetska vlast Hrvatski narod oštetila za više od 40 milijardi dolara, jer se je “odrekla” po diktatu iz Londona Ininih (INA) svojih naftnih bušotina i nalazišta nafte u Siriji, a nitko u Hrvatskoj danas radi te veleizdaje ne odgovara, još i gore, nitko to niti javno ne spominje!!

Gdje je u toj priči sada naš Tomislav Salopek, mladi sposoban obrazovan obiteljski čovjek koji radi preživljavanja svoje obitelji mora van iz svoje domovine, jer kriminalci i veleizdajnici s Markovog trga Hrvate namjerno iseljavaju van iz Hrvatske, jer je to plan njihovih gazda iz Londona kojima ta bagra kretena, lopova i ništarija pokorno i uliznički služi!
Tko je taj ISIL o kome sav masonski svijet svoje izmišljotine sipa po svojim medijima isto što je i Al-Qaeda, znači CIA-ina, MI6-ova i Mossadova teroristička podružnica iza koje se oni svi skrivaju, a za to optužuju islamski svijet, već viđeno u tisuću varijanti!

Zašto baš Hrvat iz gospodarski siromašne Hrvatske i to baš u vrijeme obilježavanja 20 godina od “Oluje”, pa da se odnosi katolika i muslimana u Hrvatskoj, a pogotovo u Bosni ohlade da im ne bi palo napamet zajedno osloboditi preostali okupirani dio Bosne i Hercegovine od velikosrpskih fašista, a da se razbojnička bagra s Markovog trga predstavi kao “brižnom” vlasti za “svoje” državljane u udbo-predizborne svrhe, “samo” petogodišnje ignoriranje također teroristički kidnapiranog Veljka Marića od strane Srbije ih totalno demaskira u lažovčine, licimjere i veleizdajnike!
SAMO S ISTINOM POBJEĐUJEMO ZLO!

Natko Kovačević, izvor fb profil