Policija podržava srpski ekstremizam, Keleminec pozvan u policiju zbog Pupovca

0
920

keleminecSrpske Novosti kao list otvoreno vrijeđaju hrvatske građane, vojsku i himnu, na taj način šire mržnju, dijele stanovništvo i dio su velikosrpskog projekta. U taj projekt uključio se profesor sa FPZ-a Jović, koji tvrdi da su hrvatski i srpski jezik, jedan jezik. Pupovac pak nabijanjem krivnje iz 2. svjetskog rata namjerno Hrvate želi napraviti zvijerima, kako bi opravdao srpske krvoločne zvijeri iz domovinskog rata, za to vrijeme srpski teroristi pale hrvatske zastave. Vrlo mali broj terorista je uhićen. Za to vrijeme hrvatska policija se bavi hvatanjem hrvatskih ‘terorista’. Vodeća meta je Dražen Keleminec. Predsjednik AHSP-a i čini se jedini aktivni pravaš na sceni.

Zašto naša policija uhićuje stalno Keleminca? Zato što je na skupovima jugoslavenskih profesionalnih lažljivaca ili ti na skupovima tzv. profesora povijesti postavljao jasna pitanja i o Križnom putu, o Jasenovcu, na koje mu jugokumnistička bagra nije željela odgovoriti, već je poslala policiju na njega. Keleminec je protestirao i protiv Frljića i njegovog velikosrpskog iživljavanja Rijekom, iz koje želi napraviti srpski grad nekulture, pa je i tamo pozvao dežurnog rušitelja države, Milorada Pupovca, protiv svega toga se bori Keleminec i on je za našu policiju ekstremist. Čovjek se logično pita čija su oni policija? Nadalje, ta ista policija ima odjel za politički ekstremizam. Čest gost je Keleminec, ali nije Pupovac. U samoj policiji radi bezbroj srpskih terorista, a otpušteni su hrvatski branitelji.

Odjel za politički ekstremizam progoni borce za slobodnu hrvatsku od pupovčevog terorizma. Iza svoga djelovanja Pupovac, Jović, Zoran Pusić, Frljić, Teršelička su postali glavni destabilizatori Hrvatske i s tim u svezi teroristi, kao što je nekada bio Jovan Rašković. Iste metode imaju kao Rašković, a njihove metode i djelovanje su uzrok paljenja zastava po državi, mokrenja na spomenike braniteljima, grafiti četnički po zemlji, pozivanja na klanja, a sve to pokriva još jedan kriminalac u medijima, indexov Matija Babić. Zanimljivo da nitko od ovih ekstremista nije dobio poziv u policiju, već im država daje kazališta, urede, redakcije, da otvoreno šire mržnju i pobunu protiv nje.

Danas smo izvješteni od Dražena Keleminca da je pozvan u odjel za politički ekstremizam policije zagrebačke u svezi prijave Milorada Pupovca. Poziv je vezan uz izjavu Keleminca, naravno političku, da je ova godina, zadnja godina proslave srpskih klanja u Srbu. Kada bi naši policajci znali našu povijest, a najviše ovi koji prozivaju Keleminca, onda ne bi dernek srpskih terorista zvali, proslava dana antifašističke borbe, već odurnom klaonicom žena, djece, staraca, čak su neku djecu su od tri godine bacali u jame. I to želi Keleminec spriječiti, jer ova vlast ne radi svoj posao, pa je zato Keleminec ekstremist. Vjerojatno se trebao sa Pupovcem uloviti u kolo, kao Josipović i plesati sa njim i Jovićem nad klaonicom našeg naroda. Zaključak jasan i policija je dobila ulogu u velikosrpskom projektu.

hop-portal.com