Kajin:’ Palimo aute urednicima opozicionih medija, da se zapalio urednicima Novosti, bio bi slučaj!

0
911

kajinDo čega smo mi došli? U regiji lider, a palimo aute urednicima opozicionih medija. Da li će to biti slučaj u Hrvatskoj? Neće.

Da se zapalio auto urednicima Novosti, zasigurno bi bio. Nitko u Hrvatskoj nije progovarao o kriminalu kao što su to činili u IPressu. Ali za razliku od njih kojima je javnost i dio politike oduvijek bio sklon, IPressu politika i javnost nikada nisu bili skloni. Što to govori? Da u Hrvatskoj samo režimski novinari, ili oni koji će postati dio režima, mogu proći. Jadna naša Hrvatska.

Međutim, to puno više govori o mojoj Istri. O ovoj plutokraciji koja je škornjnom za vrat nagazila na istarski narod. Zašto mediji puše Miletića, Jakovčića, Sponzu…

Zato jer sa milijunima kuna javnog novca prate svoje – režimske medije, Manjgure, PR.

Pretvaraju javno u privatno, za svoj i račun nekih medijskih mogula. To je Istra danas. Istra je pokradena od naših najboljih sinova, a pljačka se štiti od DORH-a, PNUSKOK-a, a sve to znaju ljudi u Uredu bivšeg presjednika, te onih pri aktualnoj vlasti. Milanoviću, Ostojiću otvorite oči. Prestanite šititi kriminal, nepotizam i pogodovanje u Istri.

Damir Kajin