Bojovnik Slipčević ima vrhunsku skrb u kninskoj bolnici

0
1339

Darko Kovačić zajedno  sa  suborcem Tunom Čovićem, te zajedno sa mojim prijateljima i suborcima iz IX. bojne HOSa “Rafael vitez Boban”  Split: Ivicom Vladavom – Djovani, Damirom Banićem i Mićom Ćukom, posljednjim zapovjednikom IX. bojne HOSa “Rafael vitez Boban” Split.; posjetio je svoga ratnog suborca, hrvatskog branitelja, te ratnog vojnog invalida, mog velikog dugogodišnjeg prijatelja Antu Slipčevića, koji je teško bolestan i leži u Kninskoj bolnici na 4. katu u sobi 406.

Zajedno s njim ratovao sam u IX. bojnoj HOSa “Rafael vitez Boban” Split, gdje smo se za vrijeme rata istakli sa svojim ratnim vještinama, što smo pokazali u “LJETU 95” i “OLUJI” i u mnogim drugim akcijama i terenima, a nakon rata ostali smo jako dobri prijatelji.

Zahvaljujem suborcima iz IX. bojne HOSa na srdačnom posjetu našem pripadniku i suborcu Anti Slipčeviću, koji su još jednom pokazali kako imaju izvanrednu brigu i njegu prema našim suborcima HOSovcima;  te pohvaljujem osoblje Kninske bolnice na izvrsnoj njezi pacijenata, gdje osoblje veteranske bolnice  odijela za produženo liječenje i palijativnu skrb ima vrhunski i profesionalni odnos prema svojim pacijentima.

Darko Kovačić priopćenje