AHSP: ‘ZAUSTAVIMO DOLAZAK IZBJEGLICA U HRVATSKU’

0
1148

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA

ZAGREB, ILICA 31 , 099 827 6510

www.hrvatskipravasi.hr

SREDSTVIMA PRIOPĆAVANJA

ZAUSTAVIMO  DOLAZAK   IZBJEGLICA  U  HRVATSKU

Autohtona – Hrvatska stranka prava poziva Vladu Zorana Milanovića da se urazumi i da odbije zahtjev Europske komisije da Hrvatska primi 3200 izbjeglica iz Sirije.

Europska komisija  nema  ovlasti da naređuje Hrvatskoj  prihvat  izbjeglica, a  koji će u budućnosti biti velika pretnja ne samo Europi već i Hrvatskoj.

Kada je 1991. godine Hrvatska bila napadnuta od JNA i četnika, nismo krenuli u zbjegove i bježali iz Hrvatske, već smo uzeli puške  i branili Hrvatsku. Da smo tada svi pobjegli danas ne bi bilo Hrvatske.  Europska unija tada nije htjela pomoći Hrvatskoj već nam je uvela embrango na uvoz oružja i tako dikektno stalo na stranu okupatora . Autohtona – Hrvatska stranka prava primjetila je da među izbjeglicama ima veliki broj muških osoba, sposobnih da uzmu pušku u ruke i tako brane svoju Domovinu.

Vlada RH danas u Hrvatskoj  bez milosti deložira mnoge Hrvate i ne brine kako će bez krova nad glavom. Ova Vlada otjerala je preko 100 tisuća Hrvata iz Hrvatske jer nemaju zaposlenje , egzistenciju i  budućnost u Hrvatskoj.

Vlada RH javno izjavljuje da je Hrvatska spremna prihvatiti 20 tisuća izbjeglica, da ima hrane za njih te da  će im osigurati smještaj i pronaći zaposlenje.

Autohtona – Hrvatska stranka prava ovom putem pita Vladu  Zorana Milanovića kako nemate milosti prema Hrvatima , a imate razumjevanja  i sve ćete dati za one koji  će sutra biti veliki i neriješiv problem Hrvatske.

Ovom dokazujete da vam Hrvatska nije sveta i da ste izdajnici svog naroda !

Zagreb, 04. 09. 2015.

Bog i Hrvati !

Za dom spremni !

Autohtona – Hrvatska stanka prava

predsjednik, Dražen Keleminec