Pomozimo svi zajedno da jedna obitelj ne bi ostala bez svoje djece

0
1650

Na Hrvatskom  nacionalnom  portalu očajna majka, čija se obitelj nalazi u teškoj socijalnoj krizi i neimaštini ostavila je komentar u kojem moli pomoć. Ostavila je i sve kontakt podatke.  Ako je tko u mogućnosti, pomozite. Dobro se dobrim vraća!
zoricalausroso

Lauš Roso Zorica

Dobar dan, poštovanje i lijep pozdrav svima,

moje ime je Zorica, imam 23 godine, nezaposlena sam majka dvoje djece, bez obitelji i prijatelja. Mužu mi je nakon bolesti u kratkom roku oduzeta sposobnost za rad, na žalost još uvijek ne dobiva ništa osim 350 kn socijalne pomoći. Pokušava srediti za invalidninu ali još uvijek čeka na odgovore. Živimo u kući koja nije u našem vlasništvu, samo od porodiljne naknade koju primam još ovaj mjesec. Živimo u teškim uvjetima, pod nadzorom smo centra zbog uvjeta kuće i dobili smo rok u kojemu moramo srediti uvjete u kućanstvu ili će nam oduzeti djecu jer su uvjeti katastrofalni a mi nemamo mogućnosti da ju sredimo.
Ovim putem iskreno, od srca i bez loših namjera, molimo dobre ljude za pomoć. Može u materijalu za gradnju kupaone, farbe za zidove, novčano, pelene, građevinski materijal. ma svaka pomoć nam je dobrodošla, od uplata financijske pomoći kupili bi materijal što nam je potreban i naravno predočili slike računa od kupnje. Na žalostm nemamo nikakav račun pa vas molimo ako ste u Zagrebu možete doći osobno do nas, uplatiti preko pošte ili western uniona. naš kontakt je 092-3377-844.
Ovo nije ni prijevara ni šala, ni pretvaranje, već apel očajnih roditelja koji ne žele zbog kuće u lošem stanju ostati bez djece. Ne molimo ništa za sebe već za spas naše obitelji koja svim silama želi ostati zajedno. Hvala unaprijed od srca a svim zlobnicima koji misle odmah da je prijevara poručujem da ako nisu bili kod nas, upoznali nas i našu situaciju nek ne pišu zlobne komentare jer ne želimo nikome ono što mi trenutno proživljavamo.

Hvala od srca još jednom, za sve!
Informacije: Dođite do nas, nazovite ili se javite u inbox.
>Moja adresa je HORVATI 32, 10436 RAKOV POTOK.  Tko god misli da je ovo laž, prijevara, neka sjedne u auto, autobus, avion, balon, padobran i dođe, doveze, doleti, teleportira se do nas i uvjeri u tragičnost naše drame.<
Broj telefona je 092-3377-844

hop