Milanović nazvao svoju koaliciju domovinskom, iako je više ‘otadžbinska’

0
1056

milanovic1Lajanje na mjesec zove se nova propaganda Zorana Milanovića pred izbore. Ponovite laž više puta i biti će istina, to je davno rekao otac moderne propagande, nacist Joseph Goebbels.

Milanović je izrekao jednu u nizu gluposti, kako se njegova koalicija kurikavaca po novome zove domovinska koalicija. Taj riječ domovina, domovinski ili domovinska koalicija je jako dobro plaćena. Domoljubi kradezea i stranke dugoprstića zajedno su jedna domovinska koalicija, što i nije daleko od istine, jedni vam otimaju domove, drugi vas tjeraju iz domova, jedni izglasavaju ćirilicu, a drugi je postavljaju, jedni mijenjaju ime Gvozd u Vrginmost, a drugi potpisuju. I kada su otkriveni, uglavnom je za sve kriv Tuđman. U zadnje vrijeme frku je složila Kolinda jer odlazi kao Tuđman na tekme reprezentacije ili izbacuje onog monstruma Tita iz ureda, što si niti Tuđman nije mogao dopustiti, još uvijek malo zadojen komunističkim mitovima.

Odavno je Milanović mogao svoju koaliciju nazvati ‘otadžbina’, jer to i jeste istina, a ne domovinska.

Kada za potpredsjednicu vlade stavi Milanku Opačić, tajnicu glavnog četnika u pobuni Jovana Raškovića, ili kada je u vladi po navodima generala Lukića bivši terorist Grčić, a da ne govorimo o Pusićki, koja nas naziva agresorima u BiH-i, a njen brat rovari protiv države. U principu po broju Srba u vladi, ovo je više srpska nego Hrvatska vlast. Zamislite vlast u SAD-a koje ne dozvoljava pred postrojbama policije govoriti predsjedniku. Takav bezobrazluk si dozvoljava Ostojić, koji je htio spriječiti predsjednicu da govori pred specijalcima u Lučkom. Na drugoj strani sama ta policija je prepuna abolirnih četnika. Danas ostali građani prolaze provjere, a četnici tamburaju branitelje u demonstracijama. Čista otadžbinska koalicija.

Još kada tom srpskom cirkusu dodamo lajanje na mjesec i Pupovca, koji je ugrožen u svome novome jeepu ili u proračunu koji nema pola udruga zajedno, vidi se tko iz koga u ovoj državi radi majmune.

Kada ponestane dovoljno srpskih mrzitelja u vlasti ili je Pupovac na šekretu, tada naša vlast dozvoli manijaku ministru Vulinu, da on malo serucka po svima nama. On se onako debilan našao tumačiti našu povijest, pa svako malo izvadi Stepinca iz usta, istog onog, kojeg je bagra komunistička otrovala i zatrla svaki trag o njemu kao zadnji monstrumi. Taj se Vulin našao gnojiti o svemu, pa i o Židovima iako su Srbi sve Židove pobili u Srbiji već 1942. godine. O tome šute i Puhovski  i Goldstein… svi oni laprdaju o ugroženosti i tako ubiru ogroman novac, a televizija je gotovo pretplaćena na ova dva prekrajatelja povijesti.

I zato neka Milanović okupi svu tu prosrpsku elitu oko sebe, teroriste, tajnice, pupovce i krene u koaliciju ‘otadžbina’… koalicija koja uspješno raseli 100 000 Hrvata u zadnje dvije godine po svijetu i zaduži se šest puta više nego Tuđman u ratu.

I. Drenjančević