Zašto su crveni izabrali aleju Bologne za svoj terorizam bombama i medijima?!

0
908

marxZašto je aleja  Bologna postala središte prijetnji ljevičarskih pokreta. Prije par godina zloglasna avenija je bila pokretač akcije novih komunista, a zapravo umirovljenih JNA oficira i njihovih privatnih luđaka  u podmetanju tzv bombi, neki dan Dnevno.hr izletio je prvi sa informacijom o nekakvoj bombi na Bologni. Bombe nije bilo.

Zašto se uvijek ta Bologna prikazuje kao cilj i simbolika crvenog otpora? Bombe po ovoj aveniji imaju jasnu poruku, a otkriva se u povijesti talijanskog grada Bologne.

Kroz povijest Bologna teško je stradavala u ratovima. Prije ujedinjenja Italije bila je glavnim gradom Crkvene države i povremeno središte papinske stolice. To je vrijeme iz kojeg potječu i najveća sakralna djela, među kojima i katedrala svetog Petronija. U sljedećem razdoblju Bologna ulazi u dugotrajni sukob s Crkvom što će obilježiti i sam duh grada, te će u njoj, nakon Drugog svjetskog rata, prevladavati ljevičarske struje.Komunizan 100 milijuna zrtava

Crveni luđaci odabrali su naivne medije i ovu ulicu kao aveniju crvenog otpora. Sve češći bombaški rječnik ove ulice pokazuje pretenzije crvenih i rušenje države nekom simbolikom i bombama. Prije par tjedana hrabrost policajaca i branitelja Stipe Stankovića je spasila središte Vinkovaca, a bombama se sve više prijeti i barata prije izbora i to uglavnom iz crvenog tabora.  I spasioci dolaze iz toga tabora.

Ljevičarski pokreti uglavnom  kroz povijest su ekstremistički, a sebe prikazuju naprednima, pa je tako i titova era prikazana kao nešto napredno, kao i lenjinova i staljinova, ako se sjetimo od kuda je krenuo Hitler, priča je potpuna. Zato svaki ljevičarski ekstremizam treba biti vrlo ozbiljno shvaćen, Milošević i Šešelj krenuli sa lijeve strane u svoje zločine.

Ljevičari su  internacionalno povezani sa svojim nasiljem. Desničari nikada nisu toliko opasni, iako ih vlast propagira kao opasnost, pogledajte ljevičarstvo danas u Hrvatskoj i shvatiti ćemo njihovo urođeno nasilje, analiza retorike lijevih medija, Dežulovića, Tomića, Jergovića, Babića je prostačka i nasilna, baš kao i retorika Ostojića i Milanovića.

Imamo dva ekstremna pokreta, desni AHSP, koji je stalno meta zabranjivanja, jer pali srpske zastave ili odlazi na grob, dok jedan živozidaški pokret ima podršku uz svu “represiju”, dobiva prostore, stanove od grada, a zapravo stalno ruši poredak, zakone, ucjenjuje, uvlači ljude u dugove, kazne, da bi opravdao svoj rad, kao i nekada KPJ-e. Pročitali ste knjigu Pernara? Između cirkusa i nasilja. Kakav je rječnik premijera. Nasilan. sincic-iznosenje orig

Čiji je projekt zaplašivanja alejom Bologna? Crvenih. Bombe i priče o bombama uvijek izlaze u lijevim medijima i onim desnim, koji su desni hoštepleraj. Od nas niti riječ o bombi…

Marx , njihov ideolog je nazvao Hrvate posebnom gamadi, koju treba istrijebiti…

Crveni, Hrvatska ne bu propala dok mi živimo, a vi crtajte zvijezde, bombice, kukaste križeve…

hop