Još jedna prevara Živog zida: Jadranka Jež nije deložirana iz jedinog doma, nego iz jedne od svojih nekretnina!

0
1415

slinavacŽena koju je Živi zid nedavno, po svom običaju neuspješno „branio“ od deložacije, sportašica Jadranka Jež, nije „izbačena na cestu“, već živi u svojoj drugoj nekretnini u Dugavama – dakle ni ovaj put se nije radilo o jedinoj nekretnini i „obrani deložacije iz jedinog doma“ kao što živozidaši konstantno obmanjuju javnost. U brojnim emisijama na televiziji i radiju redovito se pojavljuje njihov glavni supredsjednik Sinčić, a tek u onim regionalnim i marginalnim (kao što je npr. Z1) Ivan Pernar. Razlog je redikulski nastup supredsjednika Pernara kojeg se pomalo skriva jer svojim istupima i izjavama medijski često škodi stranci Živi zid, a dosad joj je svojim aktivističkim budalaštinama koristio. Osim toga, on još uvijek vodi glavnu riječ i silno je tašt na  svoju avanturističku knjižicu o novcu čija promocija mu je važnija od svega ostalog, pa i stranke.

U emisiji na Z1 na kojoj je gostovao, jedna ga je starija gledateljica upozorila na ponašanje i rekla mu da da se čudi njegovom neodgojenom ponašanju u kojem taj već pomalo ostarjeli mladac svoje protivnike u parlamentarnoj predizbornoj kampanji naziva samo prezimenom, bez ikakvog poštovanja, omalovažavajući ih. Gledateljica je u eter rekla ono što je svaki voditelj bilo koje emisije  do sada propustio reći. U ovom konkretnom slučaju se radilo o potcjenjivanju Tomislava Karamarka. Bonton je očito nešto što je Ivanu Pernaru nepoznat pojam, a to čudi jer je on ipak sin liječnice i građevinskog inženjera koji su ga bar osnovnom poštivanju starijih – trebali podučiti. Takozvane mlade političke snage na taj način verbalno obznanjuju biračima svoj anarhistički stav. Njima je jedino do love, što i potvrđuju svojim neprestanim moljakanjem za donacijama, u svakoj prigodi i na svakom mjestu.

Ivan-Sinčić-i-Ivan-Pernar-625x360Njihov predizborni cirkus u kojem sami sebe nazivaju Davidom koji se bori protiv Golijata čista je laž; niti su oni neki novi „Isusi“ ili neka religija (prije sekta), niti se smiju uspoređivati s braniteljima Domovinskog rata –a ova zadnja usporedba bi trebala u državi Hrvatskoj zaista biti zakonski sankcionirana. A osim toga, bez podrške “Golijata” bi odavno bili iza brave. U zadnjim svojim objavama na facebook stranici se pojačano obrušavaju na Most, kojega svojim lažima svojedobno nisu uspjeli pridobiti za sebe. Isto tako, sve priče o „medijskoj cenzuri“ su besramna laž jer je Živi zid već punu godinu dana neprestano u svim glavnim medijima, kako tiskovnim i internetskim, tako i na svim televizijama, gdje se za svaku stvar pita za njihovo “stručno” mišljenje i stav.

Javnost je bombardirana intervjuima sa živozidaškim čelnicima koji u pravilu ne poznaju zakon, krše ga te pristupaju politici anarhistički i diletantski te konstantno, uz pomoć glavnih medija koji su pod kontrolom SDP-a, obmanjuju javnost. Budući da ih nitko neće, kažu da ni s kim ne žele koalirati –  i to je jedina istina o Živom zidu. Njihova jedina nada je korištenje očaja i beznađa ljudi, od kojih niti jednog nisu „spasili“ a kamoli „zaštitili“. HOP portal je jedini medij koji je kontinuirano, još puno prije predsjedničkih izbora razotkrivao njihove prevare, jednu po jednu.

Ingrid Runtić