Bojan Glavašević službeno vozilo koristi za skupove kukurikavaca

0
986

OVAKO BOJAN GLAVAŠEVIĆ PARKIRA SLUŽBENO VOZILO MINISTARSTVA BRANITELJA KAD IDE NA SKUPOVE SDP O VAŠEM TROŠKU

.”>OVAKO BOJAN GLAVAŠEVIĆ PARKIRA SLUŽBENO VOZILO MINISTARSTVA BRANITELJA KAD IDE NA SKUPOVE SDP O VAŠEM TROŠKU!...FOTO

 

KAKO TO DA BOJAN GLAVAŠEVIĆ SMIJE KORISTI SLUŽBENO VOZILO MINISTARSTVA BRANITELJA ZA SKUPOVE SDP?

Čitatelj Braniteljskog portala poslao nam je fotografiju službenog vozila koje je dovezlo Bojana Glavaševića na predizborni skup SDP u Kutinu o računu poreskih obveznika te poručio…

Evo jedna slikica službenog vozila ministarstva branitelja, parkiranog na pješačkoj stazi pored PBZ-a u Kutini. S vozilom je došao zamjenik ministra Bojan Glavašević i dva tjelohranitelja na predizborni skup SDP-a. Službeni automobil se koristi u predizborne svrhe na teret poreznih obveznika. Šaljem vam ovo da se vidi što hrvatski građani i poreski obveznici plaćaju.

Plaćamo im i prijevoz za političke kampanje u zemlji koja je u financijskom banrotu, a da na to svi šute…

Necivilizirani i neljudski postupaj pomoćnika ministra branitelja Glavaševića koji javnost mora osuditi, a posebno udruge koje skrbe o invalidnim sobama jer je svojim neciviliziranim postupkom Glavašević dao sebi za pravo da blokira put ne samo pješacima već teškim invalidnim osobama u kolicima.

Ne znam koliko bi se taj službeni auto koji je dovezao Bojana Glavaševića na skup SDP u Kutinu, a koji plaćaju hrvatski siromašni poreski obveznici, zadržao u nekoj uljuđenoj i uređenoj zemlji, a da ga policija odmah ne odveze i naplati dobru kaznu za takav teški i necivilizirani prekršaj. Zasigurno će se i Glavašević i svi koji dođu na skup SDP upravo naslušati nekakvih civilizacijskih pamfleta, dok sa druge strane tik uz samu zgradu stoji parkiran cijeli SDP-ov civilizacijski program…

audi-bojan_sdp_111

Bojan Glavašević nepropisno parkiran i još k tom sa službenim vozilom ide na skupove SDP.../Foto/čitatelj

Komentar;Kako to? Za ovo Bojan Glavašević mora odgovarati.

Zanimljivo je da upravo onaj koji sebe predstavlja kao nekog tko je zagovornik “pravde i pravednosti” upravo tu svoju pravednost koristi na ovako perfidan način.

Kako će i hoće li Bojan Glavašević odgovarati za korištenje službenig audija ministarstva branitelja te biti kažnjen za zloupotrebu službenih ovlasti, a što je u ovom slučaju korištenja službenog vozila RH-e koje Glavašević koristi o trošku poreskih obveznika.

Da je fotografija nepropisno parkiranog službenog automobila kojim je dovežen Bojan Glavašević koji je zaprečio put invalidnim osobama ne razmišljajući o tom samo kako bi bio na skupu SDP-  koji je danas u Kutini i na kojem skupu je i sam Bojan Glavašević, potvrdili su nam i naši izvori iz Kutine.

T.Horvat/Braniteljski portal

– See more at: http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/DRUSTVO/OVAKO-BOJAN-GLAVASEVIC-PARKIRA-SLUZBENO-VOZILO-MINISTARSTVA-BRANITELJA-KAD-IDE-NA-SKUPOVE-SDP-O-VASEM-TROSKU%21-FOTO#sthash.rgTtbp96.dpuf