ANTE TOMIĆ PRIZNAJ DA TI JE TATA BIO JNA KADAR I DA SVRŠAVAŠ NA SDP

0
1219

kanta-govana-kao-spomenik-hrvatskom-novinarstvu-1566“Gdje njega srce vuče, koga bi on izabrao, samo da jednom skupi hrabrosti, zovne roditelje u kuhinju, natoči im kavu i rakiju i svečano objavi:

“Mama i tata, ja sam hadezeovac!”- tako završava tekst naš vrli pisac Ante Tomić o Petrovu.O Petrovu još nismo saznali što je, ali oficirsko “dete”, koje se skriva iza imena Ante je pocrvenjeli zastupnik svih Milanovićevih laži.

Što njega muči ako Petrov krene s Karamarkom? Falit će mu naganjanja branitelja u kolicima po crkvama, falit će mu ubojstvo branitelja Pajičića, prebijenog od policajca, čiji je stari bio četnik ili će mu faliti hrpa četnika u našoj policiji? Faliti će i ministar branitelja pred kojim umire braniteljica u kolicima… sav taj crveni folklor mržnje. I koji je uvijek Tomić opravdavao HDZ-om. Klasičnom srpskom logikom, nije kriv ministar već HDZ-a, koja je to organizirala. Nije kriv Šljivančanin ili Milošević, već Tuđman koji nije iz Vukovara na vrijeme izvukao djecu, nisu krivci ubojice, već uvijek HDZ-a.

Sjećam se laži tog crvenog dadakala kako su crveni stvorili tvornice koje je HDZ-a pokrala. A tvornice sve redom osnovane po 50-100 godina prije Tita. Pokvarenost. U principu crveni su oteli sve tvornice i bogatstvo, kako bi danas Opatija bila odmaralište crvenih generala. I sada podoficirski sinek proziva Petrova za sklonost HDZ-i. Ne živi on tako dobro od laži crvenih, kao Tomić, pa je tako  istom Tomiću potpuno nevažno što Milanović predvodi vladu najgoru u EU, njemu je dobro kao podoficirskom “detetu”.

Oficirska krv teče venama. Niti kanta govana bačena na Tomića, nije dovoljna da osjeti smrad svojih laži.

hop