RIJEKA SJEDIŠTE PROTUDRŽAVNE POLITIKE: OBERSNEL NE ŽELI TUĐMANOV TRG-MILANOVIĆ ‘ŽELI’ TUĐMANOVU ZRAČNU LUKU

0
985

U Rijeci je HDZ još pred nekoliko godina pokrenuo inicijativu da se Jadranski trg preimenuje u Trg dr. Franje Tuđmana, što je lijevi ali i liberalni dio javnosti s indignacijom odbijao.  Mr. sc. Vojko Obersnel je tada dvojio o ulozi Tuđmana u domovinskom ratu. Milanović u vrijeme izbora tražio je imenovanje zračne luke u Zagrebu imenom i prezimenom prvoga predsjednika. Kada vidimo ova dva stava i objašnjenje Obersnela jasno se vidi još jedna laž crvenih. Iako iz iste stranke, Obersnel ne skriva mržnju prema braniteljima,Tuđmanu i zato je Frljića i stavio na čelo HNK-a da prosipa partijsku žuč, kazalište pretvori u crveno nacističko svetište mržnje prema HDZ-i, a sve uz podršku premijera.hnk

Ipak zbog silnih malverzacija u kazalištu biti će smijenjen. Crvena propaganda je provela za naš novac cirkus u kazalištu, potrošila novac kako bi ogadila nam zemlju i sada narod na koji gledaju s gađenjem Rudan, Frljić i Obersnel sanira FRLJIĆEV kriminal dok trpe poniženja.

Rijeka je postala leglo mržnje prema Hrvatskoj i nukleus građanskog rata. Ako dodamo separatistički  IDS u Istri jasno vidimo od kuda kreće protudržavna hajka. Iako je ova vlast ogromna dugovanja nabila građanima, novim zaduženjima, rastjerala građane po uniji kako bi preživjeli, još i dalje stvara  mržnju sa sjedištem u Rijeci, u svrhu dovršenja potpunog razbijanja države.

hop portal