Rudanica pred Božić naziva branitelje zločincima, a svećenike ‘krvavim popovima’

0
1025

Vedrana_Rudan-Jučer sam provela dan šećući centrom svoga grada. Na uličicama su djeca pila vruću čokoladu, vesele ekipe šampanjac, kuhano vino… Pjesma na svakom uglu. U zraku miris bakalara. Vlasnici kafića častili su svoje goste. Ulicama su hodali nasmijani ljudi. Isus je taj koji je Rijeku pretvorio u otok sretnih ljudi? Nikome od nas to nije bilo bitno. Mi smo u onima oko sebe prepoznali prijatelje po muci. I vjernici i nevjernici skupa su slavili vjeru da će možda iduće godine biti bolje.

A onda sam danas na netu pročitala da se u šatoru u kome hrvatski dragovoljci još uvijek čekaju pitaj boga što ili koga ukazao jedan od krvoločnih hrvatskih popova. Prije njega dragovoljce je blagoslovio šef svih hrvatskih katoličkih šefova. Zauvijek će u povijest biti upisano da mu je u šatoru ratni zločinac ljubio ruku. Hrvatska katolička povijest stalno se vrti u krug.

Onaj pop u onom šatoru rekao je dragovoljcima kako su “oni” pred dvadesetak godina ubijali Hrvate na uobičajen način. Danas su srpske zvijeri, uz pomoć domaćih izdajnika, postale maštovite. Časni hrvatski muži, ginekolozi kojima savjest priječi da obavljaju abortuse u radno vrijeme, izazvali su Domovinski rat II. Ono što neće hrvatski ginekolozi, ubijati Hrvate u trbusima od hrvatskih popova prokletih Hrvatica, to će s veliki užitkom ubuduće činiti uvezeni četnici. Trenutno na granici čekaju za abortus spremni.- dio je skandaloznog teksta prostakuše Vedrane Rudan.

Nakon 17000 ubijenih Hrvata, porušenih 150 crkava, 1/3  Hrvatske, silovanja, ubijanja, Škabrnje, Vukovara, Ćelija, Gline i mnogih drugih zločina, srboslavenka Rudan je našla pred Božić gaditi crkvu, vjeru i Hrvate branitelje gaditi poput Frljića, Dežulovića, Kapovića da bi izvršila milanovićev partijski zadatak. Sav svoj psihčki jad života u državi koju mrzi još jedno je iskazala, ali je tragedija što niti Srbija nije više tako sretna u društvu partijke Rudan. Kultura već odavno nije kultura i bavi se crvenim nacizom u kojeg očito spada riječka srpska scena predvođena Frljićem, Rudanicom i gradonačelnikom, koji brani trg Franje Tuđmana i njegovo postavljanje, iako i Milanović podržava Tuđmanovu zračnu luku u Zagreb. Iz svega se vidi laži, podvale crvene hijene. Koliko je jadna govori i činjenica da riječ svećenik ne može smisliti od silne mržnje prema Hrvatskoj. 

hop portal