Medijski i politički smo pod rusko-srpskim utjecajem, jedina brana od potpunog pada je predsjednica

0
1008

Aci Ilić i RadmanNaše političke elite prestrojavaju se na istok. Kako je u Hrvatskoj peta kolona jaka, ovo zbližavanje sa Srbijom ne čudi. Pomažu uglavnom politički nepismeni pojedinci, napadajući NATO, njegovu ulogu u svijetu i stalnim zagovaranjem neutralnosti. Može li biti neutralnosti poput Švicarske?

Švicarska izdvaja za obranu najviše od svih razvijenih zemlja, podzemna skloništa mogu udomiti 90% stanovništva, u miru 80 zrakoplova je aktivno, u vrijeme rata oko 500 letjelica ima Švicarska, od toga 270 lovaca aviona. Sustav obrane je tzv. civilna obrana sa obavezom do 55 godine života. Hrvatska ništa od toga nema, a izdvajanja su skromna za zaštitu građana.Položaj Hrvatske je strahovito bitan, pa su u ratovi česti.

nikolić vučić putinRusija je uložila gotovo 16 milijardi eura u srpsko naoružanje, iako se govori o svega 2 milijarde. Na drugoj strani Hrvatska nema razvijene proizvodne kapacitete za borbu protiv takve moći bez nečije pomoći. Današnja histerija o NATo savezu, protesti, prešućuju bitne činjenice, sve pod utjecajem srpskih medija u Hrvatskoj. Rusija je uništila Ukrajinu, Čečeniju, ovladala Srbijom i nikome nije bolje poslije njihove okupacije, ili političke ili ekonomske. Rat u Siriji je ratna pljačka svih. Sudbina Sirije čeka i nas ako nismo u jednoj ili drugoj saveznoj zaštiti. Ruska propaganda stalno širi priču o američkom imperijalizmu, kako bi ojačala svoj, a za nas to znači vračanje u Srboslaviju.

bombardira je ciganaRusija je u sukobu sa Srbijom bila na srpskoj strani. Ruski dobrovoljci su klali po Vukovaru. Danas to rade po Ukrajini. SAD-e su bombardirale Beograd, pomagale u obučavanju naših časnika, njihovom stručnom pomoći i načinom ratovanja u potpunosti smo okrenuli rat u svoju korist, preko njihovih prislušnih uređaja cijelo vrijeme smo pratili poteze Miloševića. Našu dobru suradnju prekinuo je ministar Jozo Radoš i sve otkrio javnosti.jozo-radoš Od tada smo nezaštićeni, srpska politika je ovladala Hrvatskom, a kako vidimo naša televizija je ovih dana potpisala i poslovnu suradnju sa srpskom televizijom, koja i danas širi laži o Hrvatskoj, a u našem novinarskom domu srpski lažljivi novinari imaju svoje prezentacije o nacionalizmu, uz patronat srpskog čelnika novinarskog društva. Sve je to rukopis srpsko-ruske propagande čiji je najvažniji čovjek u politici Vesna Pusić i njen muž, koji žive kao carevi na ovom terenu, a njen suprug kontrolira ekonomiju regije. Kada je Sanader dirnuo u taj rusko-srpski projekt završio je u zatvoru, ne zbog prijašnjih grijeha, već zbog diranja u globalne interese.vesna-pusic-jurgis-oniunas-d69ccb47af921dd5d91e2ce066749699_view_article

Odmicanjem od NATO-a Hrvatska postaje laka meta rusko-srpskih interesa. Rusi sigurno neće braniti naše interese u toj priči.Previranja na Kosovu i Crnoj gori upravo govore što Rusi žele, ovladavanje terenom ex Jugoslavije. Propagando u tome su uspjeli, jer u svim vodećim medijima naše zemlje su srpski interesi, novinarsko društvo vode Srbi, politiku vode Srbe, na fakultetima glavnu riječ vode vlajske kurve i srpski lobisti. Jedino još treba veliki nemir protiv NATO saveza, poput onih prije drugog svjetskog rata u Beogradu i mi smo na koljenima. Toga su svjesni i Amerikanci. I zato njihovi brodovi su vrlo blizu naše obale. Jedini stup koji treba Milanović srušiti je Kolinda Grabar Kitarović. Rušenjem Kolinde Grabar Kitarović Hrvatska pada u srpske ruke. Zato svi mediji Kitarovićku svakodnevno blate. I to čine i lijevi i tzv. desni poput propucanog Ljubasa. Svi oni rade za srpsko-ruske interese, a potpisivanjem sporazuma sa RTS-om, HRT je pokazao u kome smjeru kreće. Politički svi koji su protiv Kolinde, većinom su i protiv Hrvatske. Predvodi ih SdP, Ids, Hns, Živi zid, SDSS i Hreljini cirkusanti. kada sagledamo tu svitu, vidimo koliko smo politički zaglibili. Svi oni pričaju priču tzv. desnog medija Dnevnog kako je ona sluga američkog imperijalizma. Zaboravljajući istinu da su na drugoj strani sluge srpsko-ruskog imperijalizma. Priča o neutralnosti je kukavičje jaje srpskih slugu.

Igor Drenjančević

hop portal