TUĐMANOVA SMRT PREKINULA JE HRVATSKI KRVOTOK

0
1000

tuđman u kninuGospodine predsjedniče, Vi ste zadužili svoj narod jer ste mu u povijesnim trenucima bili na čelu i omogućili stvaranje države. Ali kao i svi veliki ljudi, niti Vi nećete dočekati izraze zahvalnosti za to. Učinit će to tek dolazeće generacije. Ali vjerujte, učinit će. Vi ćete biti veliki čovjek hrvatske povijesti, ali ne za života, već kada ocjene budu donesene hladnom glavom.
– Henry Kissinger –

“Nećemo dopustiti onima koji se vežu i sa crnim vragom protiv hrvatske slobode i hrvatske nezavisnosti. Ne samo sa crnim, nego i zelenim i žutim vragovima. Nećemo dopustiti onima koji se povezuju sa svim protivnicima hrvatske samostalnosti, ne samo povezuju, nego im se nude, ne samo da im se nude, nego im se prodaju za Judine škude.”

Ovoj rečenici najviše su se smijali mediji… Milanović, Sanader, Mesić, Račan i nasljednik Josipović pokazuju svoje pravo lice. Tuđman je bio državnik. Njega su pred vratima čekali američki veleposlanici, državni sekretari, nije se dodvoravao nikome. Srbe je pobijedio lukavstvom, hrvatskim izdajicama ponudio oprost. Na kraju je u svemu bio u pravu, prodane duše su nas prodale.

56% građana smatra ga boljim od Mesića, 52 % od Josipovića po nekim anketama. Nama se čini da je i to pretjerano malo. Uspio je prevariti hrvatsku udbu i srpske divljake da bi stvorio državu. Uz sva podmetanja znao je voditi državu prema svom cilju, izlasku sa balkanskih gudura.

“Veličanstveno uskrsnuće hrvatske slobode i samostalnosti i velebne hrvatske olujne ratne pobjede žele obezvrijediti različiti smušenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i jednostavno – prodane duše. Takvi su bili genetski programirani protiv slobodne i nezavisne hrvatske države.”- rekao je mrziteljima države..

Zanimljiva je i njegova proročanska misao u svezi Haaga, koje se potpuno obistinila; “Mi ne možemo tražiti da poglavari Srbije dođu na Haški sud. Ako bismo vodili takvu politiku, mogla bi nam se obiti o glavu.”

O stalnoj opasnosti za Hrvatsku je isto proročki rekao; “Pripadnici ste jednog slavnog naroda koji kako u povijesti, a tako ni sada nije imao prijatelje.”

Godišnjica smrti Franje Tuđmana još jednom će pokazati da je narod uz njega.

TUĐM

hop-portal.com