MILANOVIĆ NA KONZULTACIJAMA KOD PREDSJEDNICE SAM SEBI DAO MANDAT

0
1013

sdp luđaci

O NOVOJ VLADI

“Iz Karamarkove izjave vidljivo je da su spremni razgovarati o nestranačkom premijeru, no treba pričekati večeras dok dobijemo službeni odgovor. Ako HDZ pristane na oba naša prijedloga, pričekat ćemo još SDP-ov odgovor do sutra. Ako nas SDP ponovno odbije, nastavit ćemo razgovore samo s HDZ-om”, rekao je Nikola Grmoja a prenosi HRT.

Skandaloznima je nazvao izjave Vesne Pusić kako je predsjednica trebala pojedinačno zvati Mostove zastupnike na konzultacije. To je otvoreno razbijanje Mosta i to je nedopustivo, no i nakon takvih izjava mi smo spremni na suradnju, rekao je Grmoja.

MILANOVIĆ U SUZAMA JER VIŠE NEĆE KORISTITI HELIKOPTERE, AVIONE I AUDIJE ZA LJUBAVNICE

“Jedini koji imamo izborni legitimitet da budemo premijeri smo Tomislav Karamarko ili ja”, rekao je i dodao da bi sve drugo bila prevara birača.

“Tako to ne ide”, zaključio je Milanović.

TEPEŠ PRIMJETIO DA JE MILANOVIĆ  POKVAREN I NEODGOJEN, KAO DA JE HRVATSKI DIPLOMAT

“Prvi i zadnji put s Milanovićem za istim stolom…način na koji se Milanović ponaša na sastanku i bezobrazan odnos prema sugovornicima, a pogotovo predsjednici RH nisam doživio niti u kvartovskim kafićima na svojoj Pešćenici… prestrašno!!”, napisao je Tepeš na svom Facebook profilu.

sdp jugić“Njegov način komunikacije bio je takav da je upadao u riječ predsjednici, obraćao se prema svima oko njega na TI, uključujući predsjednicu. To je bilo užasno bahato, nervozno, jednostavno se nametao nekim svojim stavovima, i to je radio na nekulturan način. U kvartovskim birtijama na Peščenici kulturniji je dijalog nego kakav nameće Milanović. Uporno pokušava poniziti predsjednicu, njegov odnos prema njoj je takav da je ide poniziti”, rekao je Tepeš, a prenosi službena stranica HSP AS-a.

NAŠ KOMENTAR

Naš komentar na taj cirkus danas kod predsjednice bi bio, predsjednica nije dala mandat tehničkom ZokiJU, pa je Zoka sam sebi odlučio dati mandat, jer on zna bolje od ustavnih sudaca, bolje od predsjednice, ipak je on prema učinku najgori premijer u EU i zna što čini. Mora biti premijer.

hop portal