JANEZ JANŠA JE HRVAT IVAN JANŠA- JEDINA BRANA CRVENOJ BANDI U SLOVENIJI

0
1284

janez_jansaRusko srpska klika je uspjela ovladati slovenskom privredom iako je Slovenija bila najnaprednija mlada članica unije,  pri samo ulasku. Ulaskom u uniju Sloveniji se događa isti scenarij koji je danas aktualan u Hrvatskoj. Gubi kontrolu nad bankarskim sustavom, privredom i postaje plijen jedne organizirane klike bankara i privrednika ex Jugoslavije. Jedina brana tom crvenom napadu je Janez Janša. Umjesto približavanja uniji Slovenija se približava Srbiji. Poznato?

Iz toga razloga Janša zarađuje od udbaške vlasti 160 kaznenih prijava. Ozloglašeni slovenski nacionalist od strane medija je zapravo Ivan Janša, Hrvat iz prekomurja, od oca i majke Hrvata. Već i sam taj podatak itekako smeta udbaškoj eliti predvođenoj Milanom Kučanom. Danas obespravljena Slovenija je srpska cajkaška republika, prepuna srpskih primitivaca, pevaljki i lopova.

Napadom na Janšu i slovenske istražitelje hrvatskih grobnica po Sloveniji crvena banda želi sakriti veliki genocid nad Hrvatima. Janša postaje sinonim pobjede nad njima i crveno pravosuđe želi uništiti Janšu na način kako je nekada uništavalo Tuđmana.

Sam Janaša je priznao i ogromnu odgovornost Slovenaca u pokoljima nad Hrvatima nakon 2. svjetskog rata, što je još jedan šok sa kojim se mora suočiti slovensko društvo.

Svađom sa Hrvatima srpski lobiji u Sloveniji pokušavaju ponovo uspostaviti ex Jugoslaviju, koju kako vidimo u Hrvatskoj ostvaruje MOST, koji je i imenom spoj dvije opcije.

Rusi žurno preko Srba žele ovladati cijelim prostorom ex države, a brane takvom scenariju u principu nema osim Janše. Kod nas  portal Dnevno stalnim gađenjem amerikanaca preko masonerije želi anulirati američko savezništvo, a mediji regije hvale ruske jedinice u Siriji, iako su iste poslane u dogovoru sa američkim snagama. Nastavimo li plivati ovim vodama, Kućan, Pusić i Milanović vraćaju Hrvatsku mostom do Jugoslavije i zato je bitno da Milanović ne bude dio vlasti. MOST je igračka vodećih privrednika regije, koji su zapravo uništili naše dvije države i potpuno ih podredili rusko-srpskoj političkoj  moći.

Povezivanjem svih u most prikriva se pljačka dviju država.  Ogledni  primjer je obitelj Tedeschi, koja je za vrijeme Jugoslavije pobjegla sa zamračenom lovom van Jugoslavije, da bi danas pokupovala sve u slovenskoj i hrvatskoj privredi, što nisu oni, učinili su Todorići.

U Hrvatskoj novinarske nakaze poput Margetića odrađuju taj posao, a u slovenskim medijima je Janaša pokopan. Zato je gubitak Janše u politici i dovršetak  jugoslavenske ideje. Hrvatska zdrava pamet zato mora spašavati vojnika Janšu.

hop portal