ZOKI THE BANDIT NE ŽELI SE RUKOVATI SA PREDSJEDNICOM, ALI ŽELI DA GA ONA ZAŠTITI

0
1003

osmrtinicaSjećate se drskog ponašanja Zokija od Brisela, ono kada je malo predsjednicu ponižavao , ” ona nema njega što zvati na konzultacije”, jedva se rukovao i poput partizanskog komesara u mirovini obraćao se sa ti.. jer tako to rade crveni bez kravate. Geđani su došli 1945. godine, bacali su ljude iz vlastitih stanova, uveli primitivizam, zabranili Boga i pokrali sve banke i tvornice.  Sada sinovi te bagre vode glavnu riječ u zemlji. Dio su diplomacije, zamislite kakve čobane imamo u diplomaciji, kada ovakav briselski Zoka vodi glavnu riječ. Prepuni novca, kupuju i rade što žele, a od njihova silna rada, nitko nije niti čuo za Hrvatsku.

Danas se Zoka od prišteva i bubuljica totalno provalio…. lik je zamoli predsjednicu da bude državnica i ne dozvoli mandatara iz koalicije HDZ-MOST. Jedina koalicija je državnička od strane najgoreg premijera u EU, Milanovića. Ako ne izabere čovjeka koji njoj ne želi pružiti ruku i ponižava ju u uredu, onda nije državnica. Predsjednica će pasti od jada bez Milanovića. Nema nečeg prostijeg za dušu. On je prijekopotreban.  Ako ga izabere, on će se potruditi kao svaki bizantinac preobučen u Hrvata  smijeniti nju i uništiti, a ona to žarko želi. U iščekivanju Milanovića, sve izglednije zvuči trpanje bivšeg premijera u ludnicu. Tamo bi mogao biti glavni.

Zanimljivo kad je onog ušljivog Prevaranta Progometa vrbovao to je bilo državnički ili onog lokalnog primitivca Petrinu, ili kad je kao zadnja kurva šutio i navlačio Karamarka, tko će prvi odbiti koaliciju sa svima trima.. jedan dan nije htio sa “nacistima iz HDZ-a”, drugi dan je bio za koaliciju…dijagno za Vrapče, ne Pantovočak… stvarno bi predsjednica bila državnica da izabere ovog luđaka za premijera ili navija za njega, samo bi još Pernar falio na tom brodu luđaka.

Hop portal