OBJAVLJUJEMO DOKUMENT KOJI POVEZUJE ŠEŠELJA, PUPOVCA, S.AVRAMOV I VASILJEVIĆA U POBUNI SRBA

0
1397

U prosincu 1991. godine, Srbi  su u zapadnoj Slavoniji dvojili jeli dizanje ustanka protiv legalne vlasti uopće bila dobra ideja. Rukovodstvo u Beogradu nije bilo za tu ideju. U samom dokumentu izvješća sigurnosnih službi na terenu zapadne Slavonije kojeg vam obznanjujemo, spominje se članica Srpske akademije nauka Smilja Avramov, što potvrđuje povezanost najviše srpske znanstvene institucije sa zločinačkim režimom te i sam mozak rata general Aleksandar Vasiljević. Njih dvoje nisu bili suglasni s ustankom Srba u zapadnoj Slavoniji, kako stoji u klasificiranom dokumentu. Smatrali su da je to loš potez. Danas  Smilju Avramov često spominje naš ekonomist Karino Sturm u svojim pričama o trilaterali, kao i u teorijama peuzetima od Chomskog, VELIKOG PRIJATELJA SRBIJE. Te iste priče preuzima i Živi zid te naši tumači masonerije.

Avramov i Vasiljević danas igraju novu igru, a upućena je upravo na takozvanu borbu protiv masonerije, što u prijevodu znači borba protiv SAD-a. Kod nas je  taj pokret protiv Židova i Amerike uzeo  maha, jer ruska je ideologija shvatila da razbijanje EU ide najlakše preko desnice. Naša nepismena desnica uplela se također u to kolo, predvođena bivšim JNA kadrom. U prijevodu to znači da preko naše desnice velika Srbija uz blagoslov Rusa ulazi na mala vrata u našu zemlju.

Naša desnica stalno plješće baš Rusima, zagovara izlazak iz EU i NATO-a, što bi samo olakšalo posao Rusima u samoj dominaciji nad nama i u konačnoj provedbi velike Srbije.

Dokaz da su srpski akademici i JNA-a planirali razmjenu stanovništva je baš slučaj zapadne Slavonije iz 1991. godine, sa čijeg terena su izmiještali Srbe u istočnu Slavoniju, na teren koji su držali pod okupacijom. Davali su im posao i smještaj u kućama Hrvata na kontroliranom terenu.

U zapadnu Slavoniju dolazio je i Vojislav Šešelj, koji niti danas ne odustaje od ideje velike Srbije, a dolaskom na teren Hrvatske huškao je narod protiv legalnog rukovodstva, za što je na kraju dobio i pljesak haškog suda. I on se isto spominje u ovom klasificiranom dokumentu.

Zanimljivo je da su u ovom dokumentu spomenuti i današnji vodeći Srbi u Hrvatskoj Đakula i Pupovac (kojem je naša zemlja dala čin pukovnika), iako se iz ovoga dokumenta jasno vidi da velikosrpska klika u potpunosti računa na njega u provedbi svoje velikosrpske nakane na našem tlu. Đakula je danas u radio biznisu, u kojem se bavi ispiranjem mozga slušateljstvu svojom propagandom, pa na kraju ispada kako je 17.000 građana ove zemlje ubijeno da bi Pupovac danas pisao biltene protiv novinara, dobivao enormna sredstva od države, a pobunjenik Đakula dobio mogućnost vođenja radija i progona “ustaša”.

Jad i bijeda je hrvatska politika.

U ovom dokumentu jedan je jako bitan detalj. U izvješću se Hrvate i Zbor narodne garde naziva ustašama, što će 20 godina kasnije Srbi koristiti kao dokaz da je naša domovina fašistička tvorevina. Tek danas vidimo stvarnu učinkovitost tadašnjih pomno planiranih poteza neprijatelja koji svjedoče o promišljenosti velikosrpske propagande neovisno o ishodu rata.

pupi čedomirčićpupi 2

pupi 3

Dokumente je zabranjeno skidati sa portala, ako želite dokument obratite se redakciji.

 

hop portal