ŠEŠELJ ŽELI MJESTO MINISTRA FINANCIJA I TRAŽI NOVAC OD HRVATSKE, A LJUBLJANSKA BANKA SPREMA NOVU ‘PRODAJU’!

0
1042

šeljo meljoNa tržištu “regiona” presložena je krim politička organizacija. U Sloveniji slična situacija kao u Hrvatskoj, banke propadaju,  ratni zločinci postaju ministri financija u Srbiji (!), a narod sve plaća i plače nad svojom sudbinom.

Vladajuća politika Slovenije može biti “zadovoljna” sama sa sobom, jer je nakon svih avantura ove godine upravo na vrijeme uspjela prodati Nova KBM (NKBM). Neki od nas moraju  se uvjeriti  da naši susjedi  uspješno prodaju NKBM kako bi osigurali dodatnu snagu Nove Ljubljanska banka (NLB). Ono što se naglašava Marko Jazbec, predsjednik Uprave slovenskog Suverenog holdinga (SDH), nakon prodaje NKBM, je da će ta prodaja osigurati bolju prodaju NLB-a. Nova Ljubljanska banka je nastala nakon prijevare građana bivše Jugoslavije u svezi stare devizne štednje, od strane Ljubljanske banke, koja je doslovno opljačkala građane bivše Jugoslavije, a naša zemlja u njeno ime vratila dug građanima. Ipak nije tu kraj slovenskih prijevara, Slovenci su na početku Domovinskog rata posisali sav devizni plasman novca iz Hrvatske i gurnuli nam Jugoslavenske dinare. Po iskazu Tomislava Badovinca i našim dokumentima LHB banka u Frankfurtu je osnovana 1963/4 od strane Ljubljanske banke. LHB banka je uz ADRIA AG Wien banka jugoslavenskog bankarskog lobija, Adria je bila godinama vlasnica Zagrebačke banke. Zanimljivo da je kod te banke nedavno Zoran Milanović podigao osobni kredit u visini od navodno 3 milijuna eura. Iz toga se jasno vidi njegov politički stav, čiji je on politički sluga i za koga agitira. Ako povežemo slučaj Perković kojeg je Milanović zakonom htio onemogućiti, jasno je da ove dvije banke i danas kroje sudbinu Hrvatske. Prema razmišljanjima stručnjaka baš te dvije banke su isisavale novac iz naše privrede, a kako vidimo NLB se žuri sa što skorijom prodajom baš da se ne otkrije trag novca.

Vojislav Šešelj ne odustaje od Velike Srbije i želi mjesto ministra financija; “Vučiću, uzmi me za ministra finansija.
Mogao bih da vodim finansije i da tu sredim stanje, a šta će nam Dačić, da služi samo za zajebanciju i lopovluk. Vučić i Tadić su zaustavili istragu spornih privatizacija! ”
“Srpska radikalna stranka zahteva od sadašnje Vlade Srbije da hitno pokrene rešavanje spornih imovinsko-pravnih pitanja između Srbije i Hrvatske.”

Nerazduženi novac po bankama nanjušio je Šešelj, a koji su pokrenuli Slovenci. Ova inicijativa Šešelja može prouzročiti veliku štetu Hrvatskoj, poglavito ako bi Vučić njega postavio na mjesto ministra financija, jer nimalo blesavi Šešelj zna da je oko dvadesetak milijardi u igri nerazduženog novca prema banci Jugoslavije, koji su pokrale neokomunističke elite. Ćosavi vojvoda time bi sebi osigurao popularnost do neba. Zato je izgledno kako je to samo fikcija, ali će Vučić imati velike muke da ga obuzda u skupšitini Srbije, jer on zna za  sve dokumente velike pljačke stoljeća i ima veliku rusku potporu u kontroli naših prostora. I sam Vučić će moliti Boga da ovaj manijak ipak dobije osuđujuću drugostupanjsku presudu.ina vrijednosnice

Ako ovome dodamo zanimljive skrbničke račune INA-e od 49% u Zagrebačkoj banci, razuman se pita čije je više što i gdje je u svemu tome Hrvatska i sama privreda zemlje?!

Iz ova dva pregleda u susjedstvu jasno se vidi koliko je pljačka građana uzela maha i kojom se brzinom rasplet donosi u nekoj novoj formi pljačke građana. Još uvijek je ex jugoslavensko grotlo povezano umreženom pljačkom banaka, za potpuno osiromašenje građana.

I.D.

HOP portal