Markić:’Moja se firma nikad nije bavila prodajom lijekova niti hormonskih, kontraceptivnih sredstava’

0
1113

O NEISTINAMA I GLUPOSTIMA SABINE GLASOVAC

Svratli su mi pozornost na kampanju blaćenja koju članica predsjedništva SDP-a, uzdanica Zorana Milanovića i nekadašnja desna ruka ministra Jovanovića – Sabina Glasovac vodi kroz SDP-u bliske medije protiv mene i sudionika Hoda za život.

Čini se da je gospođa saborska zastupnica uskočila kao zamjena za bolesnog gospodina Stazića – poznatog po iznošenju neistina o svojim neistomišljenicima, a onda i isprikama za iste na sudu.

Da ispravim barem neke od neistina i gluposti:

Prvo: Moja se firma nikad nije bavila prodajom lijekova niti hormonskih, kontraceptivnih sredstava – što je lako provjerljiva činjenica koju sam više puta iznosila demantirajući kampanje blaćenja koje uvijek nastupaju u izostanku argumenata.

Drugo: Rad u farmaceutskoj industriji – koja otkriva, razvija i osigurava sve lijekove koje koristi čovjek današnjice, ne smatram ništa manje časnim od bilo kojeg drugog zanimanja, uključujući zanimanje saborske zastupnice. Predrasude gospođe Glasovac prema cijeloj jednoj prevažnoj gospodarskog grani – industriji proizvodnje lijekova – teško su spojive sa njezinom visokom naobrazbom.

Treće: Gospođa Glasovac zastupa teoriju urote – da je Hod za život organiziran kako bi se odvratilo pozornost javnosti od “afere g. Karamarka i buduće pljačke hrvatske imovine” .Ako ne preza urotama tumačiti miroljubivo, veselo i pozitivno okupljanje 15,000 ljudi i hod za život, obitelj i Hrvatsku – zašto u svoje konspirativne teorije ne uključi i mogućnost da nam je cilj u stvari bilo odvraćanje pozornosti javnosti od međunarodne korupcijske afere SDP-ovog ministra Jakovine sa EU poljoprivrednim poticajima i domaće afere u kojoj je za stotine milijuna kuna oštetio dvije hrvatske šećerane, pogodujući trećoj?

Željka Markić fb profil

HOP portal