MEDIJSKO OBJAVLJIVANJE IMENA POČINITELJA SPRIJEČILO BLAMAŽU PROTIV ŠPANJOLACA

0
1674

govno 8Kako doznajemo iz naših izvora bliskih navijačima, među onim ekstremnim navijačima zavladala je panika nakon objavljivanja imena počinitelja zlodjela u Francuskoj, te mogućnošću drakonskih kazni za pojedince nakon stradavanja francuskog vatrogasca. Najviše su pogođeni “navijači” objavom fotografija sudionika nemira. Gnjev građana izazvan njihovim nasiljem ne jenjava.

Strah od ponavljanja incidenta u srazu sa Španjolskom je bio opravdan. Mnoge medijske “vidjelice” prediviđala su prekid u 30 minuti susreta, a što se pokazalo netočnim, jer su konačno francuske službe osiguranja poslušale svoje hrvatske kolege i vrlo pozorno pratile situaciju. Ipak najviše je navijačke teroriste blokirao strah od uslikavanja mobitelom i velikih kazni francuske države.

Navijački gnjev izazvan korupcijom u našem nogometu na potpuno krivi način je projiciran u javnost, jer se postigla zapravo kontra priča, pa su glavni pljačkaši državne blagajne sada žrtve. Razlog je uvijek isti kod svih terorista, pa tako i kod ovih nogometnih, stradavaju nevini. Naši igrači kao jedini kvalitetni diplomati naše države ovim potezom su obezvrijeđeni, a narod ponižen. Pravi krivci i dalje sjede na tribinama i prebacuju novac na račune offshore kompanija.

HOP portal