IZLAZAK BRITANIJE NA 45 DOLARA ULOŽENIH DONOSIO JE ZARADU OD 905 DOLARA

0
1474

Angela Merkel je rekla u njemačkom parlamentu:

“Osjećamo da je od kritične važnosti da preostalih 27 država EU pokažu spremnost  i sposobnost da podduzmu ispravne korake”,
Ona je pozdravila sve prijedloge koji će pomoći u jačanju EU, ali je rekla da je presudno izbjeći mjere koje bi ohrabrile još zemalja da napuste Uniju.Merkel je izjavila da London neće moći birati opcije koje mu odgovaraju u predstojećim pregovorima.
Njemačka kancelarka naglasila je da je na Velikoj Britaniji da poduzme sljedeće korake u pravcu napuštanja EU, prije bilo kakvih neformalnih ili formalnih pregovora o budućim vezama Londona i EU.

 

U vidu drastičnog pada funte, koji se dogodio odmah nakon objave rezultata referenduma, BoE je isti čas povećala likvidnost i ubrizgala 3,1 milijardu funti na financijsko tržište, kako bi spriječila daljnji pad funte i mogući krah samog financijskog tržišta.Samim time, prividno je zaustavljen pad funte te bi se moglo dogoditi da “mjehur” pukne I funta nastavi s daljnjim padom.

Taj scenarij bi svakako utjecao i na cijenu zlata te bi ona ponovno počela rasti i omogućila bi nam zaradu.

Izlazak Velike Britanije iz EU je doveo do historijskog pada funte i automatski do izvanrednih prilika za zaradu.Evo primjera,da ste stavili 46 dolara,samo na padu funte bi zaradili 905 dolara.
To je za sobom donjelo destabilizaciju i eura,dolara i zlata.