SPECIJALNI RAT: ŠEŠELJ ĆE PALITI HRVATSKE ZASTAVE NA GRANICI SA HRVATSKOM NA DAN PROSLAVE ‘OLUJE’

0
5360

U Zagrebu se trebao održati  prosvjed protiv proslave Oluje u četvrtak!? Organizatori prosvjeda su Centar za žene žrtve rata – ROSA (Zagreb), Žene u crnom (Beograd), Ženska mreža Hrvatske, Srpski demokratski forum (Zagreb), Slobodarski aktivisti (Zagreb), Centar za građansku hrabrost (Zagreb).

13936535_1742942565950498_329956294_nNa dan proslave Oluje zločinac Vojislav Šešelj, odlučio je paliti Hrvatske zastave na samom graničnom prijelazu kod Iloka. Poziva Srbe u velikom broju da dođu na bal srpskih zločinaca. Cijeli teren već su mu pripremili svojim izjavama Vučić, zločinac i ubojica sa sarajevskog židovskog groblja i ratni huškač i ubojica Hrvata u Beogradu Ivica Dačić, smatrajući da je napravljen genocid nad Srbima. Ova tri zločinca su demantirana dokumentom iz tog razdoblja 1995. godine , od vlasti zločinačke tvorevine SAO Krajine, iz kojeg se jasno vidi da je vlast propale krajine zapovjedila povlačenje civila.13884535_1758301411125138_1689917999_n

Ove akcije pete kolone u Hrvatskoj i ratno huškanje Šešelja povezane su sa pritiskom ruske strane koja još jedino ne kontrolira hrvatski teritorij u kompletu, što se vidjelo zadnjom posjetom Putina Sloveniji. Turska i Rusija očito su postigle politički kompromis, koji se jedino lomi na Hrvatskoj. Predziđe kršćanstva ponovo ima ulogu štita prema ostatku EU. Haag je očito pod pritiskom Rusije i Njemačke izvadio Šešelja iz zatvora kako bi u datom trenutku destabilizirao regiju. Mađarski potrčko Orban prvi je pokrenuo raspad unije u ime velikog gazde Putina, a sada Šešelj odrađuje posljednju fazu napadom na Hrvatsku.

Današnja presuda Perkoviću i Mustaču baš u Njemačkoj je znakovita. Upravo Njemačka zajedno sa Rusima želi podijeliti ovaj teritorij. Hrvatska udba koja u potpunosti vlada medijima, financijama i pravosuđem sada je na udaru petokolonaša jugoslavenske udbe. Presuda ovoj dvojici udbaša Perkoviću i Mustaču otvara novo poglavlje u srpsko-hrvatskim odnosima, jer jugoslavenski (čitaj srpski) ogranak udbe okrivljava hrvatski dio udbe za pljačku Jugoslavije, što u prijevodu znači da su hrvatski udbaši pokrali i uništili Jugoslaviju i krivci su za rat. Ova opasna teza godinama se širi iz Beograda preko “naših novinara”, koji su redom vetrinarski tehničari, strojarski tehničari, tzv obrtinici-zviždači i ostalih tzv. zviždači, koji prokazivanjem hrvatske udbe rade Hrvatskoj klopku za ponovnu obnovu velikosrpskog projekta na osnovu činjenice da su Hrvati lopovi i separatisti. Istina je drugačija, udba je nekada složno ubijala Hrvate, pljačkala Hrvatsku, a početkom domovinskog rata jedan dio udbe je zadržao opljačkano i privilegije stvarajući Hrvatsku za sebe.

Oluja je korištena ove godine da se opet Hrvate proglasi fašistima i genocidnim narodom u ovom vrlo opasnom specijalnom ratu. Hrvatska je u velikoj opasnosti pred ruskim imperijalizmom i srpskim primitivizmom.

Zato je Milanović pokušavao izbjeći ovu situaciju sa Perkovićem i njegovim izručenjem Njemačkoj, jer baš novonastala situacije je povod novom srpskom ustanku. Milanović kao izdanak hrvatske udbe pokušao je zaustaviti suđenje Perkoviću, jer je suđenjem izašla na vidjelo najveća izdaja hrvatskog naroda od strane hrvatskih udbaša, koji su sada otvorili nova vrata srpskim zločincima svojom pljačkom i ubojstvima Hrvata.

Pokradena privreda, banke, raseljevanje Hrvata otvorili su širom vrata velikosrpskom projektu u situaciji nestabilne vlasti, korumpiranih političara i uništenjem nacije ovrhama i nezaposlenošću.

Igor Drenjančević