Sramotno 13. mjesto na listi Domovinskog pokreta za Srećka Sladoljeva (!) govori koliko drže i do njegove uloge u Plandemiji!

0
10448
urednik portala HOP Igor Drenjančević
urednik portala HOP
Igor Drenjančević

Pročitao sam kandidate za izbore, a koje predvodi Domovinski pokret u X izbornoj jedinici, u čijem loncu su Lovrinovićevi i Kolakušićevi ljudi, iz koje  pak proizlazi da lokalni  političari , “majke političarke” – bez uvrede; su značajniji-  značajnije u političkom djelovanju od Srećka Sladoljeva.

U vremenu novog nenormalnog, cjepiva, jela od kukaca, nekakvih karbonskih otisaka, zaprašivanja- znači u vrijeme svjetskog kaosa Penava i ekipa iz propagadnog lonca Velimira Bujanca  tako procijenili  Sladoljeva,  jedva nešto na listi vrijedi…
Dali su mu 13. poziciju na listi. Vrlo znakovito. I sebi skuhali petak 13-ti.
Po mojem osobnom mišljenju na ovoj listi svaki onaj ili ona kandidatkinja koji je nosio masku iliti brnjicu, držao se Beroševih mjera ili se čak nedajbože cijepio vrijedi više od imunologa Srećka Sladoljeva.
Niti se Sladoljev ovdje spominje kao branitelj na listi, a kamoli da mu  iz zahvalnosti u svezi aktivizma , te stručnih procjena tijekom plandemije podignu rejting domovinci na listi.
U vrijeme plandemije Mlinarić Ćipo je poslušno nosio masku, pokoravao se mjerama Beroša i Alenke , pa je danas na prvom mjestu, a Sladoljev na 13 poziciji?
Ili se Domovinski pokret boji pokrenuti teme oko PLANDEMIJE u tijeku kampanje  kalkulirajući moguće koalicije u vlasti?
Vidimo da su uobičajne teme, Pupovac-Plenković Domovinskog pokreta pred izbore, koje su bile akutualne prije 8 godina. Danas prebogati Pupovac i njegova strančica su zavladali Hrvatskom uz sve domoljube, desničare i pravaše, u biti  kao da ih nema i zapravo pokazali da su oni jedina prava desnica na sceni ( srpska),  jer ova hrvatska je doslovno pregažena i uništena. Bez novaca, resursa vegetira, dok ona srpska prebogota uživa u vlasti.
I sada bi to domovinci mijenjali…
Nekim osobama  na izbornoj listi prije Sladoljeva  piše koliko imaju djece, ispada da Sladoljev niti ima djece, niti se zna da su to iznimno uspješni ljudi!
Iskreno jesmo li Plandemiju preživjeli zahvaljujući Sladoljevu ili Berošu?
Mogu li se sa ovim opasnim medicinskim ludilom po svijetu danas nositi neki provincijalni političari ili vrhunski stručnjak Srećko Sladoljev?
Po čemu je Stipo Mlinarić toliko dominantniji osobnošću od branitelja, uspješnog oca i imunologa Srećka Sladoljeva; da je on na zapečku liste?
13 mjesto na izbornoj listi je ponižavajuće i poražavajuće, na repu neidentificirane gomile koja se preko Srećka  pokušava ugurati u Sabor.
 Ispada da su  ambicije Srećka Sladoljeva da se ugura u Sabor, a ne da DJELUJE kroz Sabor.  Na prošlim izborima DP  je “nudio” 7 mjesto Sladoljevu na listi što je on odbio.
A kako je izgledala borba sa pozicije na listi?
Bila je mučna kao uvjek, toliko o borbi za narod. PiP je dobio ukupno  samo 16 mjesta (PH -5, ZZ 5 i MK – 6), Lovrinović je pristao na drugo mjesto da sačuva mir u koaliciji. On je sada  u šestoj izbornoj i nije  mogao dobiti drugu izbornu jedinicu gdje je  prije bio. Kolakušić je u jednom trenutku iznerviran pregovorima   navodno pitao da li da prekinemo?! Tvrdi naš izvor. Lovrinović mu tada navodno odgovara  kako  nemaju  više vremena za drugu varijantu.
No, preferencijalni glasovi su po njima  važni i tu očekuju probitak Sladoljeva, ali postoji velika bojazan da na to Sladoljev ipak neće pristati…
Evo tko je na listi Domovinskog pokreta u X. izbornoj jedinici i kako su ih ukratko opisali u Dalmatinskom portalu…
1. Stipo Mlinarić – logoraš, branitelj i beskompromisni borac za istinu o Domovinskom ratu. Narodni tribun koji govori ono što drugi ne smiju. Čovjek koji ima snage napraviti promjene u ovoj zemlji.
2. Ivica Kukavica – imotski umirovljeni visoki časnik elitne 4. gbr, 3 puta ranjen, višestruko odlikovan. Sportski djelatnik koji umirovljeničke dane provodi u borbi za boljitak Imotske krajine.
3. Ričard Milun, Dubrovnik – maloljetni dragovoljac Domovinskog rata. Čovjek kojega srce vodi danas jednako kao i 1991.
4. Josipa Barić, Split – supruga i majka 2 djevojčice, referentica. Potpredsjednica u Gradskom kotaru Ravne njive, aktivan pripadnik zajednice na svim nivoima.
5. Anita Pervan, Makarska – umirovljenica. Aktivna u više udruga i organizacija. Uvijek spremna za beskompromisnu borbu za bolju budućnost naše domovine.
6. Ivana Čagalj, Zagvozd – majka četverto djece, predsjednica Općinskog vijeća Općine Zagvozd. Aktivna u svim društvenim događajima na području svoje općine.
7. Zlatan Bašić, Omiš – vukovarski branitelj, više puta ranjavan. Zatočenik srpskih koncentracijskih logora. Promotor istine o Domovinskom ratu. Aktivan u više braniteljskih udruga.
8. Ana Zrinka Kurobasa, Podstrana –  magistra pedagogije i edukantica logoterapije i egzistencijalne analize.
9. Ante Jelavić, Vrgorac – najmlađi član na listi, student računarstva. Mladić koji je odrastao u vrgorskim poljima i poznaje poljoprivrednu problematiku bolje od mnogih agronoma.
10. Ivona Topić Ćerlek, Opuzen – diplomirana ekonomistica, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Opuzena.
11. Marin Mataga, Slivno – magistar arheologije.
12. Mila Jakovljević, Korčula – internistica kardiologinja, nositeljica spomenice Domovinske zahvalnosti.
13. Srećko Sladoljev – imunolog, predstavnik stranke pravo i pravda u 10 izbornoj jedinici
14. Marko Žaja, Split – proslavljeni sportaš i trener, Doktor znanosti te uspješni poduzetnik
Ispada što su ti reference bolje i uspješnije, to si niže…
Ustani ili ostani…
Igor Drenjančević
HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal