RAVNATELJA HRT-a ŽELI SMIJENITI RADMANOVA LOPOVSKA KLIKA KOJA JE PLAĆALA 6000 HONORARACA NA HRT-u!

0
2780

Ravnatelj HRT-a gotovo je doživio puč.

Novinarska ekipa oko  Marija Raguža, Maje Sever i bračnog para Burić željela je ubrzano smijeniti Sinišu Kovačića. “Anitifašisti HRT-a” zabrinuti su nad sudbinom HRT-a, baš kao što su bili zabrinuti i nad sudbinom naše kulture, kada ministar nije produljio mužnju državnog novca za bezvrijedne portale i udruge u ministarstvu kulture. Anifašisti su jako osjetljivi na novac.

HRT pljačka državnog novca je jako zanimljiva priča.

6000 suradnika imao je radmanov HRT uz 3000 zaposlenih. Uglavnom tih 6000 vanjskih suradnika muzlo je novac za beznačajne projekte, što se u normalnoj zemlji zove pranje novca. Pitanje svakog normalnog bi bilo što nekoj televiziji treba 3000 zaposlenih uz toliki broj honoraraca?

Kada je ravnatelj HRT-a obznanio taj podatak uhljebi sa svih strana navalili su na ravnatelja Kovačića, umjesto da je naše pravosuđe navalilo na vlasnika hotela na Bledu, Radmana. Neviđena pljačka hrvatskog proračuna od strane 6000 suradnika i” harteovog kadra” je otkrivena. Uz ravnatelja pokradene televizije stao je sindikat.

Novinarska obitelj Burić za svoj posao na HRT-u dobiva 16000 kuna po osobi + 6000 kuna dodatak za prosječnost i dosadni program, pa sveukupno njih dvoje zarade jedan mjesec kao jedna radnička obitelj koja crnči 12 sati na dan,  godišnje. Oko 50 000 kuna. Što nam nude za tako ogromne plaće? Tugu, čemer i jad.

Darija Marjanović u svom programu imala je 40 honoraraca uz 5 zaposlenih djelatnika HRT-a, što je koštalo nevjerojatnih 12 milijuna kuna na mjesec. Naš DORH ovi podaci ne zanimaju. Zašto? Jer nas i drugi antifašisti nemilice pljačkaju, a kao primjer je Milorad Pupovac. Kada se usudio ispred srpske zajednice tako što obznaniti Nenad Vlahović o lopovu Pupovcu, njihovo lopovsko pravosuđe, a ne državno nabilo je ogromne novčane kazne Vlahoviću od preko 50000 kuna, za “duševne boli lopova Pupovca”. Tako da sudište u Osijeku se može naveliko nazvati sudište u Oseku.
Slučaj na “njihovoj dalekovidnici” koja pljačka narod preko 6000 honoraraca i otima sirotinji posljednju kunu ovrhama trebala se zaustaviti otkrićem Siniše Kovačića, ali kako ruka ruku mije, lopovska udruga novinarskih uhljeba odlučila je smijeniti Kovačića i iz njega napraviti pedra kao što je to vlast napravila i iz slučaja Lozančić. Neviđena korupcija u svim segmentima društva poglavito se naglašava kod novinarskih uhljeba, poslušnika i lopova. Oni su motor za pljačku društva. Mito, korupcija i njihove lažne informacije uništile su svjesno hrvatsko društvo.

Marija Raguža baš Siniša Kovačić vratio je na posao i dao mu plaću od 14000 kuna, danas je Raguž poluga protiv njega. Zanimljivo da je i svoju ženu namjestio u ured nadbiskupa Bozanića, a kao vjernik čini se da je podlegao radmanovoj struji, kojoj je očito pljačka države jedini primarni cilj. Ogromne plaće od preko 2000 eura za očajan program, amatersku izvedbu programa, dok pak neki iskusni novinari imaju 700-800 eura plaće za kvalitetan rad. Nesrazmjer plaća je zapravo nagrada za poslušnost.

Iako je Kovačića postavio Sabor, bahata radmanova klika preko svojih uhljeb medija van HRT- želi srušiti Kovačića i zustaviti istragu o neslućenom kriminalu na HRT-u.  Pljačka HRT-a je put do uništenja HRT-a što je daljnji cilj ove antidržavne klike “novinara”.

HOP portal