SRBIJA PREVARILA IZBJEGLE SRBE IZ HRVATSKE I PRODALA IM PRIVATNO ZEMLJIŠTE POD OPĆINSKO

0
3918

Srpsko okupljanje pred proslavu Oluje u Srbiji, na kojem su dominirali Aleksandar Vučić i njegov trabant u Hrvatskoj Milorad Pupovac muku su mučili da okupe što veći broj Srba izbjeglih poslije Oluje na samom skupu. Kako doznajemo veliki broj Srba nije se odazvao na skup jer je shvatio prijevaru Pupovac-Vučić, mnogi nisu ostvarili obećana prva u Srbiji, pa su odbili doći na protesni skup Srba. Tako je Vučić morao organizirati “sendvič proteste” kako bi prikazao složnost sa izbjeglim Srbima. Njegovi ljudi iz organizacijskog kruga dijelili su sokove i sendviče pridošlima, među kojima nije bilo previše izbjeglica.

Izbjegli Srbi najviše su ljuti na grad Zemun i njegovu upravu, koja je prevarila izbjeglice dijeleći im zemljišta poljoprivrednog dobra u Busijama, na kojem su pojedinci izgradili svoje kuće, da bi se s vremenom ustanovilo kako samo zemljište nije općinsko već privatno od izvjesnog Jakova N. To je jako razbjesnilo izbjegle poslije Oluje, jer je na kraju ispalo tko će koga, ako neće svoj svoga.

Ako tome dodamo kako su ih na granici 1995. godine arkanovci pljačkali, otimali kune i zlato, a one u Hrvatskoj je Pupovac već odavno zanemario i upropastio Tesla banku, možemo reći kako Srbija kvalitetno brine o Srbima.

hop potal