SOA INFILTRIRALA VEĆI BROJ AGENATA NA BANOVINI KOJI POMNO PRATE ČETNIČKE POKRETE

0
9881

Banovina je osjetno ugrožena posljednjim političkim odnosima, kao i jačanjem četničkog pokreta u rubnim dijelovima. Već od prije su poznata nestajanja pojedinaca u graničnom području sa RS, nestajanja stoke, te upadi lopovskih bandi na mekoj granici sa BiH.

Ako tome dodamo velike prijevare branitelja i izbjeglih Hrvata iz BiH u svezi stambenog zbrinjavanja, gdje se najviše prozivaju agencija za  nekretnine srpske obitelji Vrga i APN-a pod hadezeovskim vodstvom, najviše spominjanog Softića, jasno je da SDSS i HDZ mute vodu u kojoj danak plaćaju Hrvati.

Prošli vikend boravili smo u glinskom kraju i birači s hrvatske strane izuzetno su ogorčeni na HDZ, koji je postao srpska mlada na tom terenu, kako kažu mještani, bez kojeg SDSS i SDP ne bi mogli provoditi svoje prosrpske igre. Mutež i trulež je svuda na terenu. U SDP-u i SDSS-u su Srbi zauzeli vodeće pozicije i kupuju korumpirane hadezeovce… Vrginmost je promijenio ime zahvaljujući vijećnicima HDZ-a, branitelji su izbačeni iz svojih prostorija u općini, a u Glini srpska klika namiješta poslove većinom srpskoj naciji, turistička ponuda Topuskog je očajna, ponuda nedostatna, a grad mrtav. Mladi bježe na sve strane.

U cijelom kraju vidjeli smo  veći broj vozila beogradske registracije, čiji emisari ujedinjuju Srbe oko kontroverznog Pupovca, koji je na prethodnim izborima, kako kažu mještani, kupovao glasove vrećama kukuruza i uživao u svojoj vili ispod Sljemena, jer i to je nekima dovoljno da ovog etno mutikašu izaberu, poglavito ako su gladnih usta.

Sav taj cirkus oko srpske zajednice pomno prate iz SOA-e, prateći rad i lokalne uprave.

Koliko su daleko bivši srpski teroristi produžili svoje pipke govori i činjenica kako je i sam Klemm zaposlio jednog od njih, izvjesnog ‘oficira tenkistu SAO krajine’ Dugošiju – u policiji  je zaposlen sin ovog teroriste, dok djeca hrvatskih branitelja nemaju nikakve mogućnosti zapošljavanja.

U Hrvatskoj jača četnički pokret dok Pupovac prodaje priče o fašizaciji Hrvatske.

HOP portal