GRMOJA ISMIJAO SINČIĆA I BANDIĆEVOG IGRAČA U ‘ŽIVOM BULLSHITU’ MARTINOVIĆA, EX ‘MOSTOVCA’

0
1678

Poruka biračima koji namjeravaju dati glas Živom zidu u 6. izbornoj jedinici: Živi zid u vašoj izbornoj jedinici nema listu.
Milan Bandić ima dvije liste. Svoju izvornu listu i onu koja samo formalno nosi ime Živog zida, a nije Živi zid. Tu listu nosi Bandićev čovjek koji je izdao Most i do zadnjega dana branio Tomislava Karamarka. A u kakvim je odnosima s Bandićem neka kaže sam.

Lijepo sam neki dan napisao da Živi zid u 6. izbornoj jedinici nema svoju listu. Po poštenju i transparentnosti nadaleko poznat gospodin Milan Bandić u toj izbornoj jedinici ima dvije liste. Tu drugu listu nosi njegov veliki prijatelj Juro Martinović. Gospodin Martinović je borac protiv deložacija koji je kupio ovršeni stan. Gospodin Martinović je veliki borac za siromašne koji nosi odijela od dvije tisuće eura. Gospodin Martinović se sa Živim zidom predstavlja kao borac protiv oligarhije, a do zadnjeg trenutka je čuvao leđa Tomislavu Karamarku i izdao Most. Baš me zanima što na ovo imaju reći Sinčić, ali Pernar koji je rekao da za takve koji kupuju ovršene nekretnine nema mjesta u Živom zidu. Ili je priča o borbi protiv deložacija samo politički igrokaz?- NAPISAO JE NA SVOME FB PROFILU NIKOLA GRMOJA

HOP PORTAL