HRT ZA VIJEST O SINČIĆU I NJEGOVOJ NOVOJ STRANCI KORISTI RIJEČ ‘EKSKLUZIVNO’ IAKO JE NA HOP-u OBJAVLJENA DAN RANIJE

0
2946

Ministarstvo uprave potvrdilo je HRT-u da je 8. rujna 2016., odnosno samo tri dana uoči izbora, zaprimilo zahtjev za upis političke stranke pod nazivom Živi zid – Ivan Vilibor Sinčić u registar političkih stranaka RH. – PIŠE HRT. Vijest objavljuje kao ekskluzivnu, iako je HOP portal vijest objavio prije izbora.

http://vijesti.hrt.hr/351784/sincic-prije-izbora-zatrazio-registraciju-nove-stranke-zivi-zid

Iz dobro informiranih izvora saznajemo da je Sulejman Tabaković ovih dana podnio zahtjev za registraciju nove političke stranke pod imenom: Živi zid Ivan Vilibor Sinčić. Prethodno je dao prijedlog u Ministarstvu uprave da se postojeća stranka ne mijenja dok se ne otkrije stvarni razmjer kriminala i na taj način praktički spasio Sinčića od pada, i tako konačno otkrio svoju pravu ulogu u ovoj priči. Potrebno je znati da su odvjetnici Zvonimir Hodak i Sulejman Tabaković zastupali stranku trojca Sinčić-Palfi-Pernar protiv kojih su podignute kaznene prijave još zbog famozne “skupštine u kupaoni” na kojoj je trojac lažirao potpise brojnih skupštinara. No to nisu jedini lažirani potpisi koji se u Živom zidu očito produciraju kao na traci.

Nakon afere s koalicijskim kandidatom Martinovićem, Hrvoje Runtić i Mihaela Varga koji su se jučer ogradili od Martinovića, priznali su da je čak 14 financijskih izviješća Živog zida potpisano njihovim potpisom, a da ih oni osobno NISU potpisali. Zašto su upravo sada izašli u javnost s takvim saznanjima, a nisu odmah stali uz ostale prevarene skupštinare? Tenzije između bračnog para Varga-Runtić i bračnog para Palfi-Sinčić (+Pernar) postoje po svjedočenju njima bliskih ljudi već duže vrijeme. Afera Martinović je poslužila samo kao povod definitivnom razlazu. Tragikomično je da nakon svake afere Živog zida, iz pravnog grma izleti Sulejman Tabaković, nekadašnji pisac zakona u Jugoslaviji pa i u Hrvatskoj, poput pravnog Sulejmana Veličanstvenog. I ovaj puta Sulejman “veličanstveni” je odlučio spasiti živi shit stvaranjem “Živog zida IVS”, iako se za falsificiranje dokumenata najviše sumnjiči pravednik i spasitelj Sinčić, njegova žena Palfi i medicinski brat Pernar. To bi u prijevodu značilo da se lopovluk štiti novim lopovlukom, samo da bi se ostalo na državnoj sisi. Iz istog je razloga Vladimira Palfi dala ostavku na sve dužnosti u Živom zidu, nakon što ju je Hrvoje Runtić koji smatra da je ona glavni falsifikator, pritisnuo. Zna se tko koga najbolje poznaje.-piše HOP portal.

EKSKLUZIVNO: H. RUNTIĆ OPTUŽIO VODSTVO ŽIVOG ZIDA DA JE FALSIFICIRALO NJEGOV POTPIS NA FINANCIJSKIM IZVIJEŠĆIMA

Danas doznajemo kako prevarant Sinčić optužuje živozidaša Hrvoja Runtića  da mu želi oduzeti stranku zajedno sa HDZ-om i zato osniva novu stranku. Nečista savjest je u pitanju, jer je evidentno da su Pernar, Sinčić i Palfi falsificirali osnivačku skupštinu , što potvrđuje veći broj skupštinara, a sam H. Runtić optužuje ovo troje falsifikatora da su i njegov potpis falsificirali u financijskom izvješću.

Kada sve to ne bi bilo točno Sinčić nema potreba strahovati za svoje mjesto u stranci, ali sve više se čini da će trojac prevaranata nakon prežderavanja kod Antunovića nakon izbora, ipak ostati bez svega.

Osnivanjem nove stranke samo je potvrdio sumnje o svojim muljažama sa potpisima. Narod ga nije birao za osnivanje nove stranke, a i tko želi vođu koji nije u stanju ni svoju stranku održati.

HOP