Pobjednik prve pjesme Eurovizije za djecu Dino Jelusić, pobijedio na velikom New wave festivalu u Rusiji

0
2778

Sjećate li se Dina Jelušića?

Pobjednik prve pjesme Eurovizije za djecu u danskom Kopenhagenu, koji je tamo pobijedio s pjesmom “Ti si moja prva ljubav”, danas je kvalitetni hrvatski rock pjevač.

Svojim talentom i kvalitetnim vokalom danas osvaja svijet promovirajući Hrvatsku, noseći hrvatsku zastavu. Postavlja se pitanje zašto u Hrvatskoj, zemlji u kojoj živi i toliko voli, ne može dobiti zasluženi medijski prostor?! Naš Dino Jelusić upravo se vratio iz Sochija (Rusija) gdje je potukao svu konkurenciju do nogu i pobijedio na velikom New wave festivalu. Postoji li uopće u Hrvatskoj netko u glazbenom, kulturnom ili nacionalnim vijećima tko bi se pobrinuo za promociju Republike Hrvatske bar upola kako to čini obitelj Jelusić već 20 godina s mnogobrojnim odricanjima? Poslušajte u priloženom videu kako predivno zvuči hrvatski pobjednik u Rusiji na međunarodnom pjevačkom natjecanju i pogledajte kako pritom lijepo vijori hrvatska zastava. Dino live @ Sochiju;

Finalnu večer u kojoj je nastupio Jelusić otvorio je Sting, a na tom istom natjecanju prije Jelusića pobijedio je još jedan Hrvat, Damir Kedžo.
Ovo je najveći svjetski natjecateljski pjevački festival.

Gordana Šarić

HOP portal