LOPOVSKA POSLA: BELJAK UDALJIO PETIR IZ STRANKE IZ STRAHA OD GUBITKA POZICIJE

0
1985

Poput Milanovića nekada i Beljak trenira mišiće čišćenjem redova HSS-e od neposlušnika. Prva na listi za odstrel je Marijana Petir, koja  je davala podršku Beljaku kada se kandidirao na čelo stranke. Sve glasnije se govori da bi ona bila idealna na čelnoj poziciji, poglavito nakon svih izgovorenih gluposti Beljaka. Od danas Petir je udaljena iz stranke.

Beljak je napravio dolaskom na čelnu poziciju stranke masu poteza kako bi pomagao Milanoviću, sa kojim je na kraju i koalirao. Sjetimo se Beljaka kako je demontirao ministra Crnoju, a na kraju sve činio u borbi protiv HDZ-a.

Njegovim padom ojačala bi struja oko Petir, koja bi sigurno krenula prema HDZ-u i time još više oslabila položaj SDP-a koji bez koalicije ima samo 38 mandata. To Beljak ne smije dozvoliti i zato je udaljio iz stranke gotovo stotinjak članova. Ovakav neviđeni politički terorizam odvesti će Beljaka u propast vrlo brzo, a time i Sdp na najniže grane. Poglavito jer i HNS ima interes maknuti se od SDP-a, te zaštiti svoje afere davanjem podrške vladi.
Kod nas pravosuđe ne funkcionira. Afere izlaze na vidjelo tek kada se neka osoba ruši sa pozicije, a saborskim mandatima se osigurava izbjegavanje progona.

HOP portal