SINČIĆ POKRIVA SVOJA KAZNENA DJELA I PRIJEVARU BIRAČA OKRIVLJAVANJEM RUNTIĆA, ‘ BUNTOVNIKA IZ VRTIĆA’

0
1779

Prije izbora samo HOP portal je javio da su Sulejman Tabaković i I.V. Sinčić pokrenuli osnivanje nove stranke. Da li bi glasači glasali za Sinčića da su taj podatak znali?

Ostali mediji su toga postali svjesni poslije izbora…Birači zidaša su postali ovce, koje vodi prevarant Sinčić; koji za njih falsificira skupštine, nabija im kazne za ometanje ovrha, obećava otplaćivanje kazni, nabija prometne kazne simpatizerima, vara ih na izborima i sve to uvijek pokrije HDZ-om.

Kada je bio smijenjen, okrivio je HDZ, kao što i sada okrivljava HDZ-u da mu otimaju stranku i mora osnovati novu. U tome mu pomažu domoljubni odvjetnik Hodak i pravni spasioc države Sulejman veličanstveni, koji je prvo napisao za Jugu i Hrvatsku 80 zakona, pa bi nas sad spašavao od tih zakona Sinčićem.

Sinčić je okrivio za sve novog korisnog idiota Hrvoja Runtića, koji na svom profilu pjesnički optužuje pernarovce da su falsificirali  financijsko izvješće i njega potpisali…a Sinčić njega da je on razlog stvaranja nove stranke. Prosječni čitatelj neka samo pročita baljezgarije na zidu okrivljenog Runtića, vidjet će da taj ima prije kapacitet za dizanje pobune u vrtiću, nego preuzimanje živog shita. Sinčić se zapravo jezivo boji svjedočenja Trnačića i ekipe iz Slobodne moš misliti Hrvatske, bivših zidara nego Runtića, koji poput Sinčića se skriva iza ženskih skuta…

Inače Runtić se pridružio Vulinovoj ekipi u Saboru i sprema se osnovati slavonski klub u Saboru za koji mu treba još jedan slavonac… eh da je tu i M. Varga iz živog shita, sve bi bilo ok, Slinčić i ona njegova, Runtić i ona njegova u Saboru…i hrpa budala koja ih je izabrala… NAŠI VODEĆI MEDIJI i Sinčić ne znaju gdje je Runtić, odbjegli zastupnik…baš su informirani.

Predsjednica pak prijeti MOST-u da neće trpiti više nikakve ultimatume u sastavljanju vlade… opet se zaigrala kao i u slučaju Lozančić…ona prijeti…a ustav nije najbolje pročitala…možda predsjednica ipak navija za veliku koaliciju; tako bi lakše sve bilo pokriveno, a pravosuđe bi moglo spavati zimski san što se tiče korupcije…a put u propast osiguran…nisu bez veze vodeće stranke izmislile slinavčiće, runtavce, međimurske mlade da glume nekakve pobunjenike, koje će budale birati za spasioce.

Jesu neke od  vas opet namagarčili? Nemojte vrijeđati magarce…oni su inteligentne životinje.

HOP