PERNAR ODBIO NASTUP U ‘OTVORENOM’ JER SE PLAŠI DA JOŠ VIŠE NE UPRSKA SVOJ POLOŽAJ U ISTRAZI

0
3321

Živi Zid je udbaški projekt za destabilizaciju Hrvatske. Da li ste ikad primjetili da je ijedan srpski medij reklamirao toliko jednu političku opciju kao što su reklamirali ŽZ preko Borisa Malagurskog i režimskih medija u Srbiji kao i Republici Srpskoj ?-kaže Mario Strinavić. Zaključak koji mi već godinama prikazujemo kao točan.

Malom od Palfice, Peri krivotvoritelju i šizofrenoj kleptomanki opet podmeće Vaso i hdz
Da li je izborna prevara ako se kandidiraš s jednom strankom a onda je tri dana prije izbora definitivno napustiš i osnuješ drugu?
Ili u prevodu kad ideš na tehnički da li je prekršaj ako na svoj auto staviš druge slične tablice
Toliko o poštenju trojca koji je oblatio aktivizam u Hrvatskoj- napisao je Nenad Koljaja na svome zidu…

HOP portal jedini već godinama piše o kriminalu ovo troje prevaranata. Do današnjih dana nitko se nije usudio pisati loše o spasiocu Pernaru i njegovim bliskim prevarantima. Čak je nekadašnja klemptomanka Palfi izvršila pritisak na Mirjanu Rakić da blokira rad HOP portala, kao što je nekada bio zabranjen Z1. Upravo da više ne bi izlazili članci o ovoj kleptomanki koja je krala po buticima u zagrebačkom Stenjevcu i ima tu stavku u svom dosjeu na policiji. Ministarstvo socijalne skrbi nije reagiralo na naš tekst o iskorištavanju tek rođenog djeteta na spotu Živog zida, nošenju djeteta kao nekog kućnog ljubimca po skupovima. DEBOS 3DEBOS14112093_109123512874009_619428427_n

Kulminacija laži dolazi na naplatu jer Pernar ne želi sudjelovati u emisiji Otvoreno sa nekim tko je dobio 11 glasova podrške na izborima u emisiji o živozidašima. Prema tom stupidnom objašnjenju, u Togonalovim emisijama može sudjelovati samo netko tko ima više glasova od Pernara. Znači, svaki gost koji nije bio na izborima, ne smije sudjelovati u emisiji, jer bi se na taj način HRT pokazao nebitnim. Togonal nije pozvao Ingrid Runtić koja je sama, bez ijednog novinara u ovoj zemlji sve lopovluke ovog prevaranta otkrila. Očito jedan vrhunski umjetnik, magistar u struci i svjedok lažnog mesije je preopasan i za HRT, Stankovićevu tvornicu laži i medicinskog brata Pernara, kojeg još jedino neznalice mogu birati u Sabor.

Pernar se plaši doći u Otvoreno jer bi mogao pred auditorijem izreći nešto bitno za istražni postupak protiv njega.pero-l

HOP nudi HRT-u svu arhivu prijevara ovršenih, svjedočenja, dokumente da konačno slučaj Sinčić bude jasan, a sa druge strane pokvarena politička elita čini sve da makne sa scene HOP i na taj način spasi ove prevarante, kojima je čak osigurala nastup na izborima i time pomogla lopovluku, koji želi izmusti 12 milijuna kuna iz proračuna ulaskom u Sabor. Pravosuđe koje štiti lopovluk saborskih zastupnika, nije u interesu građana, već lopovske saborske “elite”.

 Ministarstvo pravosuđa je danas obaviješteno o početku mog štrajka glađu jer oni sustavno štite korupciju u pravosuđu, osobito u DORH-u, koji pak štiti kriminal u HOK-u- objavio je Ante Vranković.
Oštećeni gladuju, dok falsifikatori žderu kod Antunovića…

 

HOP portal