KRVOLOČNI SRBI PRIJETE IZ SRBIJE NAŠOJ POLICAJKI LIKVIDACIJOM, JER JE PRIJAVILA ČETNIKA SA BANOVINE

0
6599

Na Banovini ne prestaje verbalni linč i zlostavljanje policajke Katice Federbar. Lokalni stanovnici srpske nacionalnosti prijete policajki jer se usudila srpskog nacionalistu povezanog sa četnicima tog kraja, a očito i u Srbiji Milana Busića prijaviti za nezakonito ponašanje.

Jadna je država u kojoj se niti policijska službenica ne može zaštiti od četničkog progona.

Još zanimljivije da Srbi tog kraja oko Topuskog i Vrginmosta za hrvatsku policajku koriste riječ ustaška policajka, a niti DORH niti policija ne reagiraju dovoljno jasno i odlučno. 

SMEĆE ČIako srpski mediji tvrde da Busić nije povezan sa krvoločnim Srbima istina je ipak drugačija. Kada bi se radilo o prosječnom Srbinu, srpska glasila u Srbiji ne bi niti znali da taj Busić postoji. Sva srpska glasila digla su se na zadnje noge u obrani brata Srbina… na društvenim mrežama pobjegli četnici za vrijeme akcije Oluja, prijete našoj policajki smrću, likvidacijom djece i sam život za Katicu F. postaje nemoguć.

Kako doznajemo od našeg izvora starije dijete zlostavljane policajke više ne želi ići na slobodne aktivnosti, strah se uvukao u djecu, a naše državne službe po tome pitanju ništa ne čine, niti je MVP uputio protest Srbiji, koja bi pod hitno trebala ispitati MIRU JOVANOVIĆ 38228zbog prijetnji likvidacijom obitelji naše policajke preko društvenih mreža. Veći broj četnika javno prijeti klanjima Hrvata na stranicama podrške ovom četniku Busiću i novom uspostavom krajine, što je očito i posao za SOA, jer se ovdje očito radi o dobro organiziranom četničkom pokretu.

Braniteljske udruge iz Vrginmosta su uznemirene i traže konačnu akciju države i solidarnost branitelja u obrani života osobe i obitelji Federbar. Poglavito jer je uzorna policajka sve postigla u životu sama, završila sve škole za policijskog službenika sa uspjehom i ponos je ovoga kraja.

Iz naših institucija čekamo konačno akciju i saznanja u kojem smjeru je krenula istraga protiv srpskog nacionaliste Busića. Naši mediji o ovom slučaju još uvijek niti slova.

Inače srpski nacionalist Busić uredno prima socijalnu pomoć, dječji doplatak u državi koju očito ne podnosi, iako prema našim saznanjima njegova supruga je radila ovoga ljeta na moru i time je izgubljena osnova za jedan dio socijalne pomoći.

IGOR DRENJANČEVIĆ

HOP