STRAH OD ISTRAGE: PERNAR ODBIO DATI ISKAZ U POLICIJI JER JE ON SABORSKI ZASTUPNIK

0
2415

IVAN PERNAR nakon što je odbio izaći u javnost preko emisije Otvoreno, u koju je bio pozvan, odbija dati iskaz i u policiji u svezi svog kriminalnog statusa u stranci.

Prvi razlog zašto se mesija Pernar nije pojavio na HRT-u je  “broj glasova suprotne strane na izborima”, osobe koja je htjela svjedočiti o ovom prevarantu, za kojeg jedino vlast, pravosuđe i policija ne znaju da je prevarant. Na policiju Pernar nije došao jer je on saborski zastupnik… Imunitet stiče tek kada položi zakletvu, čudi nas kako to ne zna medicinski brat Pernar, pisac najgluplje knjige o ekonomiji i nedokazani falsifikator potpisa, skupština, predizbornih lista…ipak iza njega stoji odvjetnik Hodak i famozni Sulejman Tabaković, koji se pak dosjetio 3 dana prije izbora osnovati Živi zid koji se zove Ivan Vilibor Sinčić… “država to sam ja, Ivan V. Sinčić”.

malagurski i živi zid
ovo su ljudi koji su pokrenuli živozidašku laž u korist neokomunista, okupljeni oko srpskog propagandista Malagurskog

 

Odbijanje Pernara nije motivirano samo strahom, već i željom da pokrene nemire, očekujući da ga zaštite njegovi birači izlaskom na ulicu. Očito se ovdje radi o specijalnom ratu, čija je lutka Pernar, a zanimljivo kako srpski propagandist Malagurski baš pernarovce jako reklamira po Srbiji…sjetimo se i gostovanje odbjeglog Pernarovca Hrvoja Runtića u emisiji sa Savom Štrbcem, kao i famozne Slađe sa Šešeljom… a time je dat legitimitet srpskoj četničkoj politici, nimalo slučajno.

hrvoje runtić i štrbac kod malagurskog1slađavojo

Ovo “kolo” oko Pernara što se sada događa je zapravo namjerno izazivanje mogućih sukoba i nemira, kao jedini spas neokominističkoj opciji, koja nije uspjela doći na vlast u najboljem sastavu.

HOP portal