BIVŠA VJESNIKOVA NOVINARKA LJUBIČIĆ HUŠKA MEĐUNACIONALNE SUKOBE NA BANOVINI

0
3530

Pozivamo sve članove ove grupe da dodaju svoje prijatelje čime ćete dati svoj doprinos da se pomogne Milanu Busiću iz Topuskog, Njegov život je doveden u pitanje samo zato što je Srbin, a glavni egzikutor i huškač koji poziva na ubistvo je policijski službenik iz Topuskog Katica Federber- piše Jovanovićka u grupi podrške nasilniku, pedofilu Busiću.

 

Izvjesna Jovanovićka je pobrkala lončiće u samom slučaju, jer je policajka Federber prijavila Busića za kršenje zakona. Uz to što vrijeđa policijsku službenicu, prešućuje Busićeve prijetnje policajki, suđenje Busiću za spolni odnos sa maloljetnicom iz doma, prebijanje vlastite žene, prijetnje bivšoj supruzi jer su djeca nosila hrvatske dresove po ulici, srpski šovinizam u Hrvatskoj i druženje sa pročetničkim elementima u Hrvatskoj, još i laže kako je policajka prijetila Busiću.

SMEĆE Č

Mira Jovanovic je živjela u Topuskom prije rata djevojačkog prezimena Ljubičić i bila  novinarka u Vjesniku a sada se nalazi u Srbiji. Jovanovićka ima  dva brata od kojih je jedan bio zloglasni član Martićeve milicije, prije toga vozač autobusa u ‘Slavijatransu’.

Mira Jovanović je prodala preko APN kuću i kupila u Glini gdje joj je majka živjela. Drugi brat Jovan živi i dalje na Banovini.

Kažu  nam kolege iz tadašnjeg ‘Vjesnika’ da je prije nekoliko godina njezin bivši kolega iz Vjesnika imao problema jer je iz Srbije pisala ružno o njemu, te je navodila da je on veličao Jugoslaviju.

U “krajiške igre” za vrijeme domovinskog rata uključila se pišući pozitivno o SAO Krajini, a danas piše pamflete lokalnom probisvjetu Busiću, koji verbalno progoni hrvatsku policajku po srpskim portalima, facebook grupama, u kojima “hrabri Srbi” prijete likvidacijom hrvatske policajke i njene obitelji.

Jovanovićka u ovoj priči nije sama i trudi se iz” petnih žila” pokrenuti međunacionalni sukob preko slučaja Busić i ponovno podizanje Srba na “ustanak”, kako bi Srbi zaštitili pedofila, kockara, neradnika “pročetnički obrazovanog “.

HOP