SPECIJALNI RAT: ‘VEČERNJI’ OPTUŽIO BULJA DA DESTABILIZIRA PREGOVORE PLENKOVIĆA SA KRIMINALCEM PUPOVCEM

0
2239

“Večernji list” poput srpskih “Večernjih novosti” radi propagandu Miloradu Pupovcu i objašnjava javnosti da više neće biti ultimatuma MOST-a u svezi sastavljanja vlade. Razlog takvom “uspjehu” je podrška manjinaca u Saboru, koje inače bira uglavnom 200-tinjak birača, a imaju čak 8 mjesta u Saboru. Za razliku od okolnih zemalja gdje Hrvati nemaju takvu privilegiju, dok iseljena Hrvatska ima samo 3 zastupnika na 4 milijuna iseljenika.

Večernji list praktički je optužio Miru Bulja iz MOST-a da provocira sukob sa manjincima, kako bi izborio bolji položaj za MOST. Prosječnom čitatelju takva priča može proći u uho…zapravo se radi o prozivci PUPOVCA od strane Bulja, odnosno njegovoj bahatoj priči da je on onako pun kriminala, kriminalnih radnji, koje mu još uvijek “oprašta” DORH spreman biti u vladi, ali bez Hasanbegovića. O tome je pričao Miro Bulj, nezadovoljan činjenicom kako je Pupovac interesantan vladi. I u čemu je pogriješio Bulj? Ničemu.

Pupovac protiv kojeg je podignuto 5 kaznenih prijava sa sumnjom u kriminal nije ni po čemu rješenje za vladu. Srpska zajednica od njega nema ništa, osim što konstantno širi mržnju, a on uživa u svojoj vili ispod Sljemena. Prema svjedočenju Nenada Vlahovića Pupovac je samo sa bankomata podigao 2 milijuna kuna bez pokrića…uz njega je najbliži čovjek Srba osuđivani diler i nekadašnji novinar HRT-a, ubožnice za “oficirsku decu”, Saša Milošević. O Stanimiroviću ne treba niti pričati.Takve ljude želi Plenković kraj sebe? Ako je tome tako onda Plenković je samo nastavak prosrpske politike Zorana Milanovića.

Pupovac svaki tjedan odlazi u Beograd na konzultacije sa Vučićem  i na taj način pokazuje čiju politiku slijedi. Na drugoj strani hrvatsko pravosuđe proganja Nenada Vlahovića, koji ne krade, pošteno plaća porez, lojalan je Srbin,a koji pak stalno iznosi dokaze protiv Pupovaca. Gdje mi to živimo? Što je Hrvatska srpska provincija? “Večernjem listu” je draži Pupovac od branitelja Bulja?

Pupovac je već dugo lutka na koncu kojom se služe hrvatske i srpske elite u trenutku kada se otkrije zajednički kriminal dvije elite,a koje pljačkaju Hrvatsku i Srbiju. On služi da u tome trenutku skrene pažnju sa istrage o kriminalu te zapali nacionalnu mržnju među najprimitivnijim grupama i tako anulira svaki pokušaj rasvjetljavanja pljačke građana. Za nagradu uživa u svome životu, dok njegovi sunarodnjaci gladuju, kopaju po kontejnerima kao i ostatak poštenih građana. Nenad Vlahović koji se usudio istražiti njegov kriminal progonjen je od pravosuđa, koje očito služi za zaštitu lopovluka. Večernji list samo je taj lopovluk skrenuo u smjeru okrivljavanja MOST-a, koji se u medijskoj kaljuži još uvijek ne snalazi i loše artikulira svoje stavove. 
Petrov neki dan je rekao kako je za njih teško prihvatljiv Plenković kao premijer, a sada vidimo i zašto. I dalje će žmiriti na kriminal Pupovca iz već poznatih razloga.

MOST pak snosi ogromnu odgovornost u svezi kuhinje oko Živog zida, jer su njegovi ministri napravili ogromnu pogrešku dozvoljavanjem Živom zidu izlazak na izbore nakon mase svjedočenja aktivista Živog zida i članova o falsificiranoj skupštini stranke. Tri dana prije izbora Sinčić je osnovao novu stranku i tako jasno pokazao da su optužbe u svezi njega osnovane. Ministri MOST-a nisu se iskazali u toj situaciji, koja praktički može dovesti do ponavljanja izbora. Stranku je trebalo izbrisati iz registra stranaka po hitnom postupku, jer bi trio Sinčić, Pernar i Palfi ponavljanjem izbora napravili ogroman trošak državi. Očito su i oni proizvod kuhinje vodećih stranaka, jer je čak i HEP odustao od kaznenog progona navedenih zbog krađe struje.

malagurski i živi zid
KULIĆ,MARGETIĆ,MALAGURSKI, SINČIĆ I PERNAR
margetić partizan
MARGETIĆ

Oni su ta druga lutka na koncu vladajućih koja je stvarala privid da ovršeni imaju izlaz. Mediji su svjesno gurali “spasioce” u prvi plan, a na čijim skupovima  uvijek su bila dva novinara vrlo aktivna; Domagoj Margetić, nekad blizak Miloradu Dodiku i Gordan Stojić. Kada taj plan nije uspio, njih dvojica se prebacuju na novi pokret, a radi se odbjeglim živozidašima; Slobodnoj Hrvatskoj. Privid kojim moraju sakriti ogromnu pljačku građana ovrhama, FINA-om, zakonima izglasanim u Saboru.stojic-i-sincic

Tako je iz udruge Franak u Sabor ušao izvjesni Aleksić, koji je Milanoviću dao prijedlog zakona u svezi oštećenih frankom, ali taj jezivo loš zakon je pao na Ustavnom sudu, iako je tom Aleksiću jedini ovlašteni sudski vještak za vještačenje zakona i sudskih presuda Martin Boljevac rekao da taj zakon nije napravljen kako valja i koje su pogreške u zakonu. Očito je nekome bilo bitno da zakon padne.

U medijima stalno se  proguravaju kadrovi u svezi ekonomije kao što je Lovrinović blizak Antunoviću i Zubaku i nekadašnji kumrovečki predavač Kulić, a sve je to priča za skretanje pozornosti u ekonomiji.

“Aktivisti” koji se pak “bore za narod” i stvaraju “otpor korupciji” sa svojim aktivistima , a to su zlatari prepuni novca, aktivistica sa čak 22 nekretnine, načelnik općine kojemu su Mađari napravili kućerinu jer im je osigurao kupnju dva hotela, jednog su obnovili, a drugi je i dalje ruglo općine… sve su to lica koja nas vode u propast uz kontrolirane medije i pravosuđe.

Propaganda takvih i Živog zida je došla iz Srbije, iz kuhinje Malagurskog. Naše vodeće medije dijele srpski i hrvatski tajkuni, a Jutarnji list drže kralj ovrha i nekadašnji prvi bankar Zagrebačke banke, za koju se osnovano sumnja da je bila okosnica pljačke Hrvatske. Previše je to detalja o kojima u Večernjem listu niti slova.

NAKON PLJAČKE HRVATSKE, PROTIV HRVATSKE SE VODI SPECIJALNI RAT I SPREMA UNIŠTENJE.

 

Igor Drenjančević

HOP