DERNEK U SRBU JE KOŠTAO 20000 EURA (!) DOK TOLNAUER BLIZAK PUPOVCU PRIKAZUJE 59.125 KUNA!

0
3833

vlahovic-antifa-iznos

Prema dokumentu potpisanom od savjeta za nacionalne manjine, u svezi potrošnje iz državnih blagajni i ostalih na proslavi četnikovanja i klanja hrvatskih civila 1941. godine, u Srbu 2014 GODINE , od strane Aleksandra Tolnauera i savjeta za nacionalne manjine stoji stavka potrošnje od svega oko šedesetak tisuća kuna. Ipak prema našem dokumentu ta potrošnja je oko 100 000 kuna veća. Tolnauer je “zaboravio” prijevoz autobusima i još mnoge stavke i na taj način lažno izvješćivao javnost ili uopće nije upućen u potrošnju, pa je time napravio zloupotrebu položaja i medija.

U tim stavkama grah naručen je dva puta upisan, što isto nije jasno…15000 kuna. Ako je jednom naručen, logična je jedna stavka za grah, a u ovom slučaju je grah bio toliko dobar pa su naši nacionalmanjinci morali podebljati potrošnju graha.

U prijevodu, dragi Hrvatski građani, slavi se ubijanje i klanje Hrvata toga kraja od strane srpske i drugih manjina, a za to su nam izvukli 20000 eura, dok naša djeca gladuju po školama, jer roditelji nemaju za užinu. Da ne govorimo koliko pojedinci oko Pupovca zarađuju na naš račun, dok Srbi u svojem kraju složno sa drugim nacionalnim manjinama prekopavaju kontejnere.

HOP