PRAVOSUĐE I PUPOVAC ŽELE MATERIJALNO UNIŠTITI VLAHOVIĆA, JEDINOG SVJEDOKA PUPOVČEVOG KRIMINALA

0
1884

Izdajnička politika hrvatske Vlade najbolje se vidi na primjeru proslave antifašizma u Srbu na koju dolaze uglavnom Srbi, što nije ni čudno jer to nije bio ustanak antifašista, već Srba s kokardama i zvijezdama koji su ubijali hrvatske civile i bacali ih u jame. Pod istim su obilježjima 90-tih godina isti ubijali, silovali i bacali u jame u Vukovaru i svim ostalim hrvatskim mjestima. Podajnička i izdajnička vlast do danas nije zabranila takve simbole, ali redovito proganja ustašku simboliku.  Srbokomunistički mediji se trude prikazati kako je sve hrvatsko ujedno i ustaško. Još 1995. godine, kada je Tuđman ispred imena Sabora stavio riječ hrvatski, moglo se vidjeti kako Srbi tu riječ smatraju ustaškom.

Tako je nekadašnji komunistički aparatčik, a sada srpski novinar u Beogradu i nekadašnji savjetnik u vladi Dmitrović napisao kako je Tuđman tim potezom vratio ustaštvo jer je i u vrijeme Pavelića Sabor imao isto ime. Tada je i Milorad Pupovac kao dežurni klaun srpsko-hrvatskih odnosa glasovao za to “ustaško” nazivlje, a danas je glavni srpski antifašist u Hrvatskoj. Time se pokazuje kako je on svačija politička kurva. Naša očito skurvana policija i pravosuđe nije imala snage ovog dokazanog lopova, prevaranta i tiranina nagraditi zatvorskom ćelijom.

Naše pravosuđe odlučilo je štititi njegov lopovluk i četnički background njegove obitelji, a progoniti Nenada Vlahovića kojem su ustaše ubile 11 članova obitelji, ali on ipak niti trenutka nije razmišljao kada je trebalo stati u obranu svoje države Hrvatske. To divljačko iživljavanje našeg sudstva nad Vlahovićem pokrenuto je privatnim tužbama Pupovca i svi dokumenti koje je Vlahović priložio, a iz kojih se jasno vidi kriminal Pupovca, prema našem korumpiranom sudstvu ne znače apsolutno ništa. Tako doušnik svega i svakoga, prevarant i varalica Milorad Pupovac dobija presude za duševne boli. Takvim presudama Vlahović vrlo lako može ostati bez imetka, što je i cilj ove pravosudne mafije koja zaštićuje lopovluk Milorada Pupovca. Time je dokazana veleizdaja države koja se štiti korumpiranim pravosuđem, a otima imovina poštenog građanina Hrvatske Nenada Vlahovića.

Koliko je cijela ova država jadna, pokazuje i politička trgovina HDZ-a s Pupovcem prije stvaranja same Vlade.

HOP portal